KOSGEB Memur alımı başvuru süreci başladı. KOSGEB ( Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 44 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. KPSS Puanı ile yapılacak alımlarda adaylardan aranan başvuru şartları ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşacağız.

FARKLI ALANLARDA 44 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

KOSGEB 3 farklı alan ile farklı şehirlerdeki Taşra Teşkilatına memur alımı yapacak. Alanına göre kadro dağılımı ve şehirler şöyledir:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

KOSGEB Memur alımı için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak ve Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Özel olarak ise, adaylardar 18 yaşını bitirmiş ve Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak, ÖSYM tarafından 2019 veya 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, aşağıda belirtilen ilgili KPSS puan türlerinden 70 (yetmiş) ve üzeri puan almak ve Dört yıllık eğitim veren Üniversitelerin ilgili alanlarından mezun olmuş olmak gereklidir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

KOSGEB memur alımı için başvuru süreci 15 Aralık 2020 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 29 Aralık 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Buna göre başvurular e-Devlet şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI AÇILDI!

Başvuru süreci başlaması ile bir çok aday başvuru ekranını bulamadığını ifate etti. Başvurular en geç 29 Aralık 2020 tarihine kadar e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Güncel başvuru ekranını sizlerle paylaşıyoruz.

GÜNCEL BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim