Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü az önce beklenen memur alımı sonuçlarını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre başvuru sonuçları bekleniyordu. Bu kapsamda İç Denetçi Alımı ve Deniz trafik Operatörü alımı sonuçları açıklandı. 

Sınava katılacak adaylarla birlikte KPSS Taban Atama Puanları duyuruldu.

DENİZ TRAFİK OPERATÖRÜ SONUÇLARI:

27 Eylül - 1 Ekim 2021 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu aracılığıyla başvuruları gerçekleştirilen personel alımımıza ilişkin Türkiye İş Kurumundan gönderilen aday listesi, işgücü isteminde aranılan şartlara ilişkin istenilen belgeler ve sözlü sınav (mülakat) tarihi ekli dosyada belirtilmiştir. Adayların sözlü sınava/mülakata belirtilen tarih ve saatte istenilen belgelerle katılmaları gerekmektedir.

Adayların sözlü sınava (mülakata) aşağıda belirtilen evraklar ile katılım sağlamaları gerekmektedir. İlanda belirtilen tahsil düzeyine, yeterliliğe ve iş tecrübesine sahip olmayanların ya da belirtilen evrakları getirmeyenler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Yapılan değerlendirmelere göre KPSS En Az 60 puan ile değerlendirme sonuçları açıklandı.

Deniz Trafik Operatörü Adaylar;

SINAVA KATILACAK ADAYLARIN LİSTESİ BURADA

1. Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından birinden lisans düzeyinde mezun olunduğuna dair diploma fotokopisi.

2. Uzakyol Kaptanı yeterlik belgesi fotokopisi ve en az 1 yıl deniz hizmeti tecrübesine sahip olduğunu gösterir deniz hizmet belgesi.

3. Yeterliliği ile alakalı her türlü güncel ve uluslararası kuralların gerektirdiği sertifikaların(stcw vb.) fotokopileri

4. Kuruluşça yapılacak mülakat sınavına kadar ibraz edilmek üzere; İngilizce dil bilgisine yönelik ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az 60 puan almak veya ÖSYM tarafından buna denk kabul edilen yabancı dil belgesine sahip olmak ya da GASM tarafından düzenlenen Denizcilik İngilizcesi sınavından en az 75 veya kılavuz kaptan yeterliği ile fiili olarak herhangi bir kılavuzluk teşkilatında kılavuz kaptan olarak çalışıyor olduğuna dair belge

5. Adli Sicil Kaydı Belge Fotokopisi (e devletten)

6. Nüfus Cüzdanınızın fotokopisi

7. SGK Hizmet Dökümü (e devletten)

8. Resimli CV

9. Yukarıda belirtilen evrakların sözlü sınava(mülakata) gelirken yarım kapak karton dosya içinde dosya üzerine ad soyad, başvurulan meslek yazılarak yanlarında getirilmesi gerekmektedir.

İÇ DENETÇİ ALIMI SONUÇLARI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İç Denetçi alımı sınav sonuçları açıklandı. Adayların Atanabilmesi için bazı belgeleri Kıyı Emniyetine iletmeleri gereklidir.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İç Denetçi personel alımına ilişkin sözlü sınav/mülakat sonuçları, işbaşı işlem süreci ve adaylardan istenilen belgeler ekli dosyalarda açıklanmıştır.

İŞE GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR BURADA

1-) İşe girmeye hak kazanan adaylardan işbaşı işlemleri için istenilen evraklar aşağıda belirtilmiştir.

2-) İşbaşı işlemleri için evrak teslimi(şahsen), işe giriş evraklarının doldurulması aşağıda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

3-) İstenilen evraklar son sayfada örneği belirtilen dilekçeye ek yapılarak teslim edilecektir.

4-) Belirtilen tarihte istenilen evraklardan örneğin sağlık kurulu raporu gibi temin edemeyenler bilahare eksik evraklarını işbaşı tarihine kadar ibraz edebileceklerdir.

5-)Asil adaylardan işe başlamayan, işe başlayıp deneme süresi içerisinde işten ayrılan/deneme süresi içerisinde başarılı olamayan adayların yerine sıralı yedek aday davet edilecektir.

6-) Evrak teslimi ve işbaşı işlemlerinin yapılacağı tarih ve yer:

Editör: TE Bilisim