Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kamu kurumları tarafından memur ve personel alımları yapılıyor. haftanın ilk ilanları yayımlandı. Bu haberimizde sizlere İŞKUR ilanları arasında yer alan ilanlara göre Kıyı Emniyet Müdürlüğü Büro memuru alımı ilanları hakkında detayları aktaracağız.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

Kıyı Emniyet Müdürlüğü 1 kişilik boş kadro ile lisans mezunu adaylar içerisinden Genel Büro Memuru alımı yapılacak olup adaylardan KPSS şartı aranmaktadır. Ancak İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre adaylardan KPSS baraj puanı şartı aranmıyor yani adayların KPSS'ye girmiş olmaları yeterlidir. Ayrıca alımlar sadece Eski Hükümlü veya TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) için geçerlidir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Büro memuru alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Kamu haklarından mahrum olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Durumunu gösterir belgeye sahip olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden puana sahip olmak, En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerden mezun olmuş olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın yayım tarihi olan 19 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 23 Ağustos 2019 tarihine kadar geçerlidir. Adayşlar başvurularını İŞKUR aracılığı ile online olarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular İş İlan No (00005111584) ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim