Kişisel Verileri Koruma Kurumu bünyesindeki memur perosnel eksikliğini gidermek için farklı alanlarda 35 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını belirtti. Bu yönde Kişisel Verileri Koruma Kurumu Kişisel verileri Koruma Uzman yardımcılığı Giriş sınavı duyurusu yaptı. Söz konusu olan giriş sınavına katılacak adayların başvuru şartlarını taşımaları gerkemektedir.

HANGİ ALANLARDA ALIM YAPILACKA?

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 35 kişilik boş kadro ile, 15  Hukuk alanında, 10 Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme alanında ve 10 Elektronik, ElektrikElektronik, Elektronik ve Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği alanında olmak üzere toplamda 35 kişi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu olan giriş sınavına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Mmeurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3, KPSSP4, KPSSP33 veya KPSSP38 puan türlerinin herhangi birsinden en az 70 puan almış olmak, 2018 Ocak ayının il günü itibari ile 35 yaşındna büyük olmamak, Son 5 yıl içerisind eyapılan Yabancı Dİl Sınavından en az 70 pua almış olmak ve aşağıda tabloda belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 10 Eylül 2018 tarihinde başlayabilecekler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 21 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, (www.kvkk.gov.tr) indirilerek doldurulacak Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı Başvuru Formuna istenen belgelerin eklenmesi suretiyle başvuru süresi içerisinde Kuruma Şahsen veya posta yoluyla teslim edilerek yapılacaktır.İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim