Kırıkkale Üniversitesi memur alımı yapacak. Kırıkkale Üniversitesi bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere avukat alacak. Sizde Kırıkkale Üniversitesi ailesine katılmak için ilanın devamında verilen bilgileri inceleyiniz.

Kırıkkale Üniversitesi 18 Nisan 2016 tarihinde yapmış olduğu duyurusuna göre 6. dereceli 1 adet Avukat alacak. Alınacak avukat Kırıkkale Üniversitesinin yapacağı Giriş sınavı ile kadroya alımı belirlenecektir. Başvuruda bulunacak olan adayların alt kısımdaki şartlara uygun adaylar olmaları gerekmektedir. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri şöyledir;

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI:

Son başvuru tarihi itibari ile avukatlık ruhsatnamesine sahip olan adaylar,
657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
Son başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi dolmamış Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 85 puan almış olan adaylar,
Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.


BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 19 Nisan 2016 tarihi ile 03 Mayıs 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Ankara Yolu 7. Km. Merkez Yerleşke 71450 Yahşihan/KIRIKKALE adresine yapmaları gerekmektedir.