Karayolları Genel Müdürlüğüne 662 memur alımı için ÖSYM tarafından başvuru kılavuzu yayımlandı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2018/6 KPSS yerleştirmelerinde KGM kadrolarında kamu personelleri alımı yapacak. Açıklanan duyuruya göre adayların sözleşmeli olarak istihdam edileceği belirtildi. 

BAŞVURU TARİHLERİ;

KGM Sözleşmeli memur alımları başvuruları 10 Temmuz tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını 16 Temmuz tarihine saat 23:59'a kadar yapabilecekler. KPSS puanı ile yapılacak merkezi atamalarda Lisans ve önlisans eğitim düzeyindeki adaylar tercih yapabilecekler. 

KADRO DAĞILIMI;

Önlisans mezunları için atama yapabilecekleri unvanlarda; büro personeli, tekniker pozisyonları bulunuyor. Ankara ilinde merkez teşkilatında, Konya, Mersin, Kayseri, Samsun, Elzaığ, Diyarbakır, Trabzon, Van, Erzurum, Antalya, Bursa, Kastamonu, Sivan ve Kars illerinde bulunan taşra teşkilatlarında istihdam edilecekler. 

Önlisans mezunlarının  tercih yapabilekleri kadrolar

Lisans mezunu adaylar için ise; büro personeli, mühendis unvanları için Ankara ilinde bulunan merkez teşkilat ile Konya, Ankara, Mersin, Kayseri, Samsun, Elazığ, Diyarbakır, Van, Erzurum, Antalya, Bursa, Kastamonu, Sivas, Kars illerinde bulunan taşra teşkilatlarında alımlar yapılacak. 

Lisans mezunlarının tercih yapabilecekleri kadrolar

KPSS-2018/6 tercihlerinde 662 kadroya yapılacak olan atamalarda lisans düzeyinde 271, önlisans bölümü mezunları için ise 391 kadroya atama yapılacak. Aranan nitelikler, genel ve özel şartları incelemek  ve başvuru yapmak için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim