Kamu kurum veya kamu kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliği için farklı pozisyonlarda alım yapmaktadırlar. Buna göre Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre İstanbul'da bulunan Zeytinburnu Belediyesi bünyesine Zabıta Memuru alımı için 42 kişilik boşluk ile ilan yayımlamıştı. Başvuruların Bu hafta pazartesi başlaması ile artık sona ermektedir. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorunda. İşte detaylar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadır. Başvuru şartlarını taşıyan erkek veya bayan adaylar başvuru yapabilir.Bu doğrultuda adaylardan Genel ve özel şartlar aranacak.

Söz konusu ilan için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranır.

Özel olarak ise, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, daha önce çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 vm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Adaylar ilgili başvurularına, 06 Ağustos 2018 tarihine başlamışlardı. Ancak adaylar başvurularını en geç 10 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular istenen belgeler ile birlikte son başvuru günü en geç mesai saati bitimine kadar İstanbul Zeytinburnu belediyesi şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim