Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre kamuya Zabıta Memuru alımı yapılıyor. Buna göre Zeytinburnu Belediyesi Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabii olarak istihdam edilmek üzere Ön Lisans mezunu olan 42 Zabıta Memuru alımı yapacak. İlgili ilan 21 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanmış olup başvuruları henüz başlamamıştır. Ancak başvuru süreci başlıyor ve adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvuru yapabilecekler.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İstanbul Zeytinburnu Belediyesine başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, İlan edilen pozisyon için özel şartları taşımak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

Özel olarak ise, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Herhangi bir Ön Lisans programından mezun olmak, Erkek adaylar için 167 cm ve bayan adaylar için 160 cm boyunda olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumunda veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR:

Zeytinburnu Belediyesi memur alım ilanı 21 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanmıştı ve adaylar başvurularına 06 Ağustos 2018 tarihinde saat 09:00 itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 10 ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını, İstanbul Zeytinburnu Belediyesine Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bunun dışında yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim