Kamuya yapılan tüm memur personel alımlarına sitemiz isinolsa.com üzerinde yer vermeye devam ediyoruz. Yürütülen bu memur alım süreçlerinde çok sayıda kadro sayısından bahsetmek mümkün durumdadır. Öyle ki memur alımları, şoför alımları ve hizmetli alımları olmak üzere farklı pozisyonlara yönelik ilanlar söz konusudur. Bu ilanlarla alakalı tüm bilgilendirmelere, başvuru şartlarına ve bağlantılarına aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz...

Yayımlanan kamu kurumlarının ilanlarının arasında öne çıkan Adli Tıp Kurumu ve Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu' nun memur alımlarına değineceğiz.Bu alımlardaki tüm detayları sizlere aktarmaya çalışacağız. İki kurum tarafından yayımlanan ilanlarda, memur statüsünde alımlar gerçekleştirilecek ve KPSS puan sıralaması üzerinden memur alımları sağlanacaktır. Yürütülen memur alımlarında şoför, sağlık personeli, hizmetli ve düz memurluk kadrolarından söz edilmektedir. Bu bağlamda ilanların detaylarına göz atacak olursak; Adli Tıp Kurumu bünyesine yapılacak alımlarda toplam 71 kişilik kadro görülmektedir. Makine mühendisi, kimya mühendisi, kimyager, hizmetli, şoför, biyolog, laborant, hemşire ve sağlık teknikeri gibi kadrolar için alım yapılacak olup, başvuru kılavuzuna aşağıdan erişim sağlanabilmektedir.

ADLİ TIP KURUMU MEMUR ALIMI> TIKLAYIN

BDDK tarafından yapılan alımlarda 657 sayılı kanun 48. maddesinde belirtilen şartlara uygun olması istenmektedir. Adaylarda KPSS puan şartının yanı sıra yaş ve deneyim gibi diğer niteliklerin de arandığı bu ilanlarla alakalı başvuru ve kılavuz bağlantılarına aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz.

BDDK ŞOFÖR ALIMI > TIKLAYIN

TÜM MEMUR ALIMLARI CEBİNİZE ÜCRETSİZ BİLDİRİM OLARAK GELSİN İSTER MİSİNİZ?

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim