Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre kamu kurumları ve kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere belediyelere memur alımı yapılacak. Bakanlığın kamu ilanları kapsamında KPSS B Kurumsal memur alımı yapılacak. Toplamda 350 kişilik boşluk ile alım yapılacak olup haberimizde sizlere alım yapacak belediyelerin detaylarını paylaşıyor olacağız.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER VE DETAYLARI:

Şişli Belediyesi: Belediye 25 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda lisans mezunu Zabıta Memuru Alımı yapacak. KPSSp3 puan türünden en az 65 puan almış olan Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular en geç 01 Ekim 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Güzelyurt Belediyesi: KPSS en az 55 puan ile belediye 1 muhasebeci alacak. Başvurular 23-25 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Fatih Belediyesi: Fatih Belediyesi bünyesine Ön Lisans Mezunu 10 Zabıta Memuru, Lisans Mezunu 20 Zabıta Memuru, Ön Lisans Mezunu 7 Memur Lisans Mezunu 13 memur olmak üzere 50 kişi alınacak. KPSS en az 75 puan şartı var. Başvurular 31 Ağustos - 04 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Cizre Belediyesi: KPSS 65 puan ile lisans mezunu adaylar arasından 20 zabıta memuru alımı yapılacak. Detaylı bilgi Burada.

Yıldırım Belediyesi: 30 kişilik boş kadro ile zabıta memuru alımı yapılacak. Bu yönde lisans mezunu 20 ve ön lisans mezunu 10 memur alımı yapılacak. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Eyüpsultan Belediyesi: Lise mezunu 5, Lisans mezunu 10 ve Ön Lisans mezunu 10 zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS 70 puan şartı var. Başvurular başlamış olup en geç 21 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacaktır. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çeltikçi Belediyesi: Çeltikçi Belediyesi bünyesine 4 kişilik boş kadro ile Lise mezunu 1 İtfaiye Eri, Ön Lisans Mezunu 1 Memur ve Lisans Mezunu 1 Şoför ve 1 İtfaiye eri alımı yapılacak. KPSS'den 45, 55 ve 65 puan almış olmak şartı var. Başvurular 28 Ağustos - 01 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Üsküdar Belediesi: 40 zabıa memuru alımı yapılacak. Farklı alanlarda yapılacak alımlar için adayların ön lisans ve lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Derepazarı Belediyesi: Lisans mezunu adaylar içerisinden KPSS en az 60 puan ile 4 kişilik kadro ile 1 Şehir Plancısı, 1 Mühendis, 1 Mimar ve 1 Peyzaj Mimarı alımı yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Şahinbey Belediyesi: 4500 TL Maaş İle Lisans mezunu 40 Zabıta Memuru Alımı yapılacak. başvurular 31 Ağustos - 04 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak.Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Aksaray Belediyesi: Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar arasından 22 kişilik boş kadro ile zabıta memuru alımı yapılacak. Bu kapsamda Lise mezunu 22, Ön Lisans Mezubu 6 ve lisans mezunu 4 kişi alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Akharım Belediyesi: KPSS en az 55 ve 65 puan ile 1 Düz Memur ve 1 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Başvurular 18-22 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Demirözü Belediyesi: Erkek Kadın adaylar içerisinden KPSS 60 puan ile 1 Zabıta Memuru alınacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Gebze Belediyesi: Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar arasından KPSS 65 Puan İle 45 Zabıta memuru alımı yapılacak. Başvurular 31 Ağustos - 09 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Gazipaşa Belediyesi: 10 kişilik kadro ile 3 Ön Lisans ve 7 Lisans mezunu memur alımı yapılacak. Adaylardan KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Çorlu Belediyesi: KPSS en az 65 puan ile 25 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Alımlar Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar arasından yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kozaklı Belediyesi: Nevşehir ilinde hizmet vermekte olan belediye için KPSS en az 50 puan ile 3 Sayaç Memuru alımı yapılacak. Başvurular 16-18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Bahşili Belediyesi: Bahşılı Belediyesi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile itfaiye eri ve 1 Teknisyen olmak üzere toplamda 2 kişi alınacak. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim