Daha önce yaptığımız haberlerde gerçekleştirilen memur alımı ilanlarını ve bu ilanlara başvurularda dikkat edilmesi gerekenleri sizlere ulaştırmaya çalıştık. Halen yayımlanmakta olan çok sayıda ilan bulunurken, yapılan tüm memur alımlarını da bir araya getirmeyi düşündük. Yayımlanmış, başvuru süreci devam eden ya da yakın zamanda yayımlanacak olan tüm memur alım ilanlarını bu haberimizde derleyeceğiz. İlgili alımlara aşağıdan ulaşabileceğiniz gibi başvuru bağlantılarına yönelik bilgilere de erişim sağlayabilirsiniz...

Jandarma Uzman, Subay ve Astsubay Alımı

Yaptığımız haberde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' nun açıklamalarına değinmiş ve yapılacak olan subay, astsubay ve uzman alımları hakkında bilgilendirmelerini aktarmıştık. Bu habere ulaşmak için TIKLAYINIZ

3200 Büro Memuru Alımı

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanda 3200 büro memuru pozisyonuna memur alımı yapılacaktır. İlan detaylarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Adalet Bakanlığı

Adalet Bakanlığı bünyesine 15 bin memur alımı yapılacaktır. Detaylara ulaşmak için TIKLAYINIZ

JÖH ve PÖH

Uzunca sürelerdir beklenen JÖH ve PÖH alımları yapılacak. Kadrolar, başvurular ve tarihler için TIKLAYINIZ.

İŞKUR 2147 memur alımı

İŞKUR aracılığıyla 2147 genel memur kadrosuna memur alımı gerçekleştiriliyor. İlana gitmek için TIKLAYINIZ.

Adalet Bakanlığı ve BTK 1600 memur alımı

Adalet Bakanlığı ve BTK bünyesine memur alımı gerçekleştirilmektedir. Başvuru detayları, kadrolar, diğer bilgilendirmelere gitmek için buraya TIKLAYINIZ.

Kamuya Binlerce memur personel alımı

JÖH, PÖH alımı ve diğer alımlardan oluşan ilanların tamamına erişim sağlayabilirsiniz. İlgili ilan detayları bağlantıda yer almaktadır. TIKLAYINIZ.

3157 genel memur alımı

İŞKUR üzerinden yayımlanan memur alımında 3157 personel kadrosuna alımların yapılacağı aktarılmıştır. Başvurular hakkında bilgi ve detaylar için TIKLAYINIZ.

TÜBİTAK Lise Mezunu KPSS şartsız memur alımı

TÜBİTAK teknisyen ve tekniker kadrolarına KPSS şartsız memur alımı yapıyor. Başvuru tarihleri, şartlar ve diğer detaylar haberimizde. TIKLAYINIZ

Kamuya 60 bin memur personel alımı

 İlanlar, detayları ve son başvuru tarihleri haberde yer almaktadır. Okumak için TIKLAYINIZ.

Tüm memur alımları hakkında

KPSS Önlisans tercih işlemleri, yarıdmlaşma ve memur alımlarını takip etmek amacıyla kurduğumuz Facebook grubumuza davetlisiniz. Katılarak diğer adaylarla ve kamu personelleriyle fikir alışverişi yapabilirsiniz.

iOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Android uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim