Bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşu bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı memur alımları ilanı yayımlıyorlar. Söz konusu ilanlar Devlet Personel Başkanlığı veya kamu kurumlarının kendi resmi internet sayfalarında yayımlanmaktadır. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre bu hafta memur alımı başvurusu ( 23 Nisan 2018 tarihi ile 29 Nisan 2018 )  geçmekte olan bazı kamu kurumları bulunuyor. Bu kurumlara başvuru yapacak adaylar aşağıdaki bilgileri inceleyerek başvurularını yapabilirler.

isinolsa.com ailesi olarak Kamuya memur alımı yapan ve başvuru süreleri bu hafta memur alımı geçen ilanları sizlere detaylı bilgileri ile sunuyoruz. Buna göre Başvuruları bu hafta kurumlara başvuru yapacak adaylar başvuru şartlarını taşımak zorundadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kamuya alımlarda adaylardan gene olarak, 657 Sayılı Devlet memurları aknunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Alım yapılacak kadro için belirtilen pozisyon şartlarını taşımak, Herhangi bir kamu kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak gibi nitelikler ve kadrosuna göre özel nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURU SÜRESİ GEÇEN KAMU KURUMLARI:

Başvuruları devam etmekte olan ancak bu hafta başvuru geçecek olan kurumlar, Uludağ Üniversitesi, hazine Müsteşarlığı, BOTAŞ,  Sayıştay Başkanlığıdır. İşte bu ilanlar için detaylı bilgiler şöyledir;

Sayıştay Başkanlığı: Sayıştay Başkanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirttmişti. Başvuruların ÖSYM tarafından başlaması ile birlikte en geç 24 Nisan 2018 Tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre Sayıştay Başkanlığı bünyesine 45 kişillik boş kadro ile Denetçi yardımcısı alınacak. Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Uludağ Üniversitesi: Uludağ Üniversitesi bünyesine 191 kişilik boş kadro ile farklı pozisyonlarda alım yapacak olup, alım kadroları ise, 149 Hemşire, 37 Sağlık teknikeri ( 12 Tıbbi Laboratuvar, 2 Radyoterapi, 10 Tıbbi Görüntüleme, 8 Anestezi, 3 Elektronörofizyoloji, 1 Perfüzyon Teknikeri, 1 Odyometri ) 2 Psikolog, 2 Fizyoterapist ve 1 Diğer Sağlık Personeli pozisyonunda Dil ve Konuşma Terapistidir. Adaylardan bu yönde KPSS şartı aranacak olup daha detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

BOTAŞ: Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi ( BOTAŞ ) bünyesine toplamda 13 kişilik boş kadro ile Engelli ve Eski Hükümlü İşçi Personel alacağını belirtti.  13 kişilik kadro ile 3 Engelli ve 10 Eski Hükümlü personel alımı yapılacak. Başvurular en geç 26 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Hazine Müsteşarlığı: Hazine Müsteşarlığı geçtiğimiz günlerde bünyesine sınav ile 8 uzman Personel alımı yapacağını belirtmişti. Adaylardan aranan nitelikler arasında kamu Personeli Seçme Sınavı şartı bulunmuyor. Buna göre başvurular en geç 27 Nisan 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim