Söğüt Belediyesi Başkanlığı İŞKUR üzerinden yeni bir personel alım ilanları açıkladı.

3 farklı kadrodaki memur alımlarından bir tanesi eksvatör operatörü kadrosunda olacak (kazıma ve yükleme operatörü) diğer alım ise sıhhi tesisatçı kadrosunda olacak. Son alım ise veri giriş elemanı kadrosunda olacak.

Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı aranmayacak olan bu kadrolardaki alımlar için başvurular 27 Ocak tarihinde tamamlanacak. Burdur iline bağlı Söğüt Belediyesi iş ilanlarına göre eksvatör alımında adayların en az ilkokul mezunu olması yeterli olacak. En az 5 yıllık B ile G sınıfı ehliyeti olması ve bu meslek üzerinden iş tecrübesi şartının en az 2 yıl ve üzeri olması, bunu sgk dokümanları ile ispatlayabilmesi istenilmektedir.

VERİ GİRİŞİ ELEMANI;

Veri Giriş Elemanı alımında istenilen özel şartlarda en az lise mezunu e en çok lise mezunu olmak istenilmektedir. Herhangi bir iş tecrübesi aranmayacaktır. Bu alımda adaylar kura ile tespit edilecekler. Kura için 5 Şubat 2020 tarihi saat 14:30 Söğüt belediyesinde noter kurası olacaktır. Mülakat için ise 7 şubat 2020 tarihinde kuradan çıkan adaylar için sınav yapılacaktır.

SIHHİ TESİSATÇI ALIMI;

Sıhhi tesisatçı alımında ise 1 kişilik açık kadro bulunuyor. Eğitim şartlarında en az ilkokul mezunu olmak en az 4 yıllık B sınıfı ehliyet sahibi olmak 10 yıl iş tecrübesi şartına sahip olmak ve bunu sgk dokümanı ile belgeleyebilmek gerekmektedir. Üç ilan için son başvuru tarihi 27 ocak tarihi olarak açıklanmıştır.

Yukarıdaki kadrolara ait ilanlara başvurular işkur üzerinden yapılabilecek. Bunun için ilan numaraları; 00005368894, 00005369068, 00005369252

İlan arama nasıl yapılır tıklayın

Editör: TE Bilisim