Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılmış olan ilanlara göre farklı belediyeler ve kamu kurumu bünyesindeki eksikliği tamamlamak için alım yapacaklarını belirttiler. Bu kapsamda bizde İşin Olsa ekibi olarak sizler için bir araştırma yapıp kamuya Düşük KPSS puanı ile Memur Alımı yapacak olan kurumları bir habere topladık ve haberimizin devamında başvuru şartları ve başvuru kılavuzlarına ulaşarak başvurularınıza başlayabileceksiniz.

3 farklı ilan ile kamuya memur alımı yapılacak. Buna göre, Çanakkale'de bulunan Evreşe Belediyesi, Isparta'da bulunan Senir Belediyesi ve Vakıflar Genel Müdürlüğü farklı pozisyonlarda memur alımı ve personel alımı yapacaklarını duyurmuşlardı. Bu duyurular geçtiğimiz günlerde yapılmış olup bu 3 kurumunda başvurusu 04 Mart 2019 tarihinde başlayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan bu 2 kurumda genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi genel nitelikler aranacak.

ALIM YAPACAK KURUMLAR VE ÖZEL ŞARTLAR:

Senir Belediyesi: Belediye bünyesine, farklı pozisyonlarda olmak üzere 2 kişi alacak. Buna göre Lisans mezunu olan 1 İtfaiye eri ve 1 Zabıta memuru alacak. Bu kapsamda adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavından En az 60 puan almış olmak şartı arayacak. Adaylar başvurularına 04 Mart 2019 tarihi ile başlayabilir ve en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Zabıta Memuru ve İtfaiye eri için ise adaylardan özel olarak, Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Evreşe Belediyesi: Evreşe Belediyesi Düşük KPSS puanı il yani en az 55 puan ile memur alacağını ilan etmişti. Buna göre Evreşe Belediyesi, Lisans Mezunu 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 1 Memur ve Ön Lisans mezunu 1 Memur alacak. Adaylardan 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Memur adayları için 60 ve VHKİ personeli için en az 55 puan almış olmak şartı aranacak. Adaylar başvurularını en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Vakıflar Genel Müdürlüğü: Ankara ili için alım yapılacak olup İlgili ilana Engeli adaylar ve Eski Hükümlü adaylar başvuru yapabilecek. Vakıflar genel Müdürlüğü bu kapsamda 1 Engelli Elektrikçi ve 1 Eski Hükümlü personel alacak. Adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları ve alım yapılacak pozisyon için KPSS ye girmiş olmaları ve Elektrik Meslek Yüksekokulu mezunu olmuş olmak gerekmektedir. Adaylar başvurularına 04 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar başvuru yapmış olmaları gereklidir. Detaylı bilgi almak için Buraya Taıklayınız.

Diğer memur alımı ilanlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anında yayımlanacak yeni ilanlardan haberdar olabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.