Kamu kurumları memur personel alımlarına devam ederken bazı kurumlarında başvurularında son günlere gelindi. Kamuya farklı kurumların başvurularında son günlere gelindi ve bu kurumlar toplamda 195 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapıyorlar. Ayrıca alım yapan kurumlar adaylardan bazı nitelikler aramakta be bu nitelikleri taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. Buna göre aşağıdaki ilanlara başvurular en geç 22 Kasım 2017 tarihine yapılması gerekmektedir.

ALIM YAPAN KURUMLAR:

Kamuya alım yapan ve başvuruları 22 Kasım 2017 tarihinde sona erecen kurumları aşağda sizlere sunuyoruz.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesine toplamda 25 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapıyor. Başvuruların devam etmesi ile birlikte artık son güne gelindi. Adaylar başvurularını en geç 22 Kasım 2017 tarihi saat 23:59 a kadar www.sanayi.gov.tr veya http://personel.sanayi.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup Adayların KPSS puan sıralamasına göre giriş sınavı yapılacaktır. Daha fazla bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine 20 Müfettiş yardımcısı alımı yapacağını belirtti. Ayrıca yapılan duyuruya göre adayların bu kadroya başvuru yapabilmeleri için 2017 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların KPSS puan durumuna bakılarak adaylara Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı yapılacaktır. Sınav sonucunda ise Teftiş Başkanlığında Genel İdari Hizmetleri Sınıfında 8. dereceden boş kadrosuna 20 memur adayı alacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Erzurum Valiliği: Erzurum Valiliği bünyesine 150 kişilik kadro ile Çarşı ve Mahalle Bekçisi alacak.Adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacak ve başvuru yapacak adaylar en az lise veya dengş okul mezunu olmak zorundadırlar. Bunun dışında adaylar, 30 yaşından büyük olmamak, erkek olmak, askerliğini yapmış olmak, en az 167 cm boyunda olmak gibi nitelikleride taşımaları şarttır. Başvurular en geç 22 Kasım 2017 tarihine kadar ilçe emniyet müdürlüklerine şahsen yapılması gereklidir. Daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim