Başkan Recep Tayyip Erdoğan 3 Temmuz tarihinde açıkladığı 100 günlük eylem planında memur adaylarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Buna göre kamuya toplamda 67 Bin 775 memur alımı yapılacak. 100 günlük icraat programı kapsamında yapılan açıklamada alımların 100 gün içerisinde açıklanması yada alım ilanlarının planlanmasını beklemekteyiz.

20 BİN ÖĞRETMEN ALIMI;

Milli Eğitim Bakanlığına 20 Bin öğretmen alımı yapılacak. Yapılacak olan alımların sözleşmeli statüsünde olması beklenmekte. Bakan Ziya Selçuk sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 20 bin öğretmen atamalarının yapılacağını resmen duyurdu.

Öğretmen alımları için MEB Bakanının açıklamaları için tıklayın

POLİS VE BEKÇİ ALIMI;

İçişleri Bakanlığına polis memuru, polis amiri ve bekçi alımlarında sayı belli oldu. Buna göre polis memuru alımı 22 bin 500 olacak. Polis amiri ise 3 Bin olarak açıklandı. İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleşen çarşı ve mahalle bekçisi alımlarında ise 7 bin kişi istihdam edilecek.

22 Bin 500 polis alımı ne zaman olacak işte detaylar

SUBAY VE UZMAN ERBAŞ ALIMLARI;

Jandarma Genel Komutanlığına toplamda 15 Bin 255 askeri personel alınacak. Buna göre 500 subay, 4 bin 156 kişi ise astsubay olmak üzere, uzman erbaş alımlarında ise 14 bin 813 kişi istihdam edilecek. Alımların detayları belli olduğunda aktaracağız.

Uzman Erbaş ve subay alımları alım takvimi ve son gelişmeleler işte detaylar.

Kamu kurumlarına toplamda 67 bin 775 memur alımı için gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. İşin olsa mobil uygulaması ve sosyal medya hesaplarını takip ederek yeni gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim