Kamuya Memur Personel alımı ilanları yayımlandı Yayımlanmış olan ilanlara göre 14 Bin 462 kişilik boş kadro ile Memur, Personel, İşçi alımları yapılacak. İlköğretim olmak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği kadroalr yer almaktadır.

Memur Alımı için Adaylardan KPSS Şartı Talep ediliyor. Personel Alımı için ise daha çok KPSS Şartı şartı aranıyorken bazı alımlarda KPSS siz Personel Alımı yapılmaktadır. İşçi Alımları için ise KPSS şartı olmayıp en az İlköğretim mezunu alım yapılıyor.

İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Kamuya Alım yapan kurumların ilanlarını tek sayfaya topladık. İş arayan ve Atanmak isteyen adaylar tüm ilanların detaylarına sadece www.isinolsa.com adresi üzerinden ulaşabileceksiniz. Aşağıdaki bilgileri kullanarak ilanlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

ALIM YAPACAK KURUMLAR VE KADRO DETAYLARI:

Kamuya Memur Alımı için toplamda 14 Bin 462 kişilik kadro ile ilan yayımladılar. İlanlar, Belediyeler, Bakanlıklar, Kamu kurum ve Kuruluşları ile Kamu Üniversiteleri tarafından yayımlandı.Söz konusu ilanlar ile İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Söz konusu ilanların detaylarına haber sonundaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

12 Belediye 349 Memur Personel Alımı Detayları

Alucra Belediyesi:

Belediye bünyesine 6 kişilik kadro ile Genel idare Hizmetleri sınıfında ve 55 KPSS Puanı ile 1 Memur, 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 2 Zabıta Memuru ve 2 İtfaiye Eri alımı yapılacak. Başvurular 13.10.2021 – 15.10.2021 tarihleri arasında mesai bitimine kadar.

Şehitkamil Belediyesi:

50 kişilik kadro ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 50 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Yerel Yönetimler Lisans programından mezun olmak şartı ile 40 ve Üniversitelerin Çevre Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Veteriner Lisans programlarından mezun olmak şartı ile 10 kişi alınacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi:

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans programlarının birinden mezun olmak En az (C) Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak şartı ile 125 İtfaiye Eri Alımı yapılacak. Adayların KPSS'den en az 55 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular ise 04.10.2021 tarihinden 08.10.2021 tarihi mesai bitimine kadar yapılacak.

Beylikdüzü Belediyesi:

Belediye Kadın Erkek olmak üzere Lisans mezunları içerisinden 10 Zabıta Memuru alacak. KPSS 75 puan ile alım yapılacak olup en az B Sınıfı sürücü belgesi olanlar başvuru yapabilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi:

Belediye Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden 12 kişilik kadro ile 2 Lise, 6 Ön Lisans ve 4 Lisans mezunu İtfaiye Eri alımı yapacak. Adaylar başvuruları 27 Eylül 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 01 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir.

Osmaneli Belediyesi:

Bilecik ili Osmaneli Belediye Başkanlığı bünyesine Lisans düzeyinde eğitim veren Mühendislik Fakültelerinin Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak. şartı ile 1 Mühendis Alımı yapacak.

Hakkari Belediyesi:

Hakkari Belediye Başkanlığı bünyesine 10 kişilik kadro ile Herhangi bir Lisans programından mezun 5 Zabıta Memuru ve 5 Düz Memur alımı yapacak. Başvuru için KPSS'den 60 puan almış olmak yetiyor.

Çardaklı Belediyesi:

Çardaklı Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirmek üzere 9. dereceli ve 11. dereceli kadrolar ile Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu yönetimi veya iktisat bölümlerinin birinden mezun olmak şartı ile 1 ve İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak şartı ile 1 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Altunhisar Belediyesi:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak için 1 Muhasebeci alımı yapılacak.

Çanakkale Belediyesi:

Belediye 60 KPSS Puanı ile 6 Zabıta Memuru ve 6 İtfaiye Eri alımı yapacak. Kadın Erkek adaylar başvuru yapabilecekler. Başvurular en geç 27 Ağustos 2021 tarihine kadar.

Çorum Bayat Belediyesi:

Belediye Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden 60 KPSS ile genel İdare Hizmetleri sınıfında 10 İtfaiye Eri Alımı yapacak.

Çankaya Belediyesi:

Belediye herhangi bir lisans, ön lisans veya lise program mezunu ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip 80 Zabta Memuru alımı yapılacak. Başvurular 13 - 17 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

11 Bakanlık 12139 Memur Perosnel İşçi Alımı Detayları:

Bakanlıklar toplamda 12 bin 139 Memur , Personel ve İşçi alımı için ilan yayımladılar. Bu kapsamda 11 Bakanlık 12139 Memur Perosnel İşçi alımı yapacak. Alımlar en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Söz konusu ilanların detaylarına haber sonundaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı:

GSB 2021 yılı kapsamnda sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Bu kapsamda, 1000 kişilik kadro ile ve 60 KPSS Puanı ile Antrenör Alımı yapılacak. 350 Kişilik kadro ile de KPSS siz Personel Alımı kapsamında Millilik Spor Uzmanı ve Antrenör Alımı yapacağını bildirdi.Başvurular eylül ayı içerisinde alınacak.

Öte yandan Bakanlık tarafından yayımlanan ilan ile 4346 kişilik kadro ile Türkiye Geneli İşçi Alımı yapılacak. Alımlar temizlik Görevlisi ve Güvenlik görevlisi pozisyonlarında yapılacak olup 2928 güvenlik ve 1418 Güvenlik görevlisi alınacak.

İçişleri Bakanlığı:

Bakanlıa bağlı olan Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere PMYO Polis Alımı ve PAEM Komiser yardımcısı Alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda PMYO lara 2000 Erkek ve 500 Kadın olmak üzere Polis Memuru Alımı yapılacak. PAEM kapsamında ise kurum içi polis adayalrından 1000 Komiser yardımcısı alınacak.

Dışişleri Bakanlığı:

Bakalığa bağlı olan Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği KPSS Şartı olmaksızın 2 Sekreter alımı yapacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı:

Bakanlıpa bağlı olan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS Siz Memur Alımı yapacak. Alımlar 50 kişilik kadro ile Mühendislik alanlarında yapılacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı:

Bakanlığa bağlı olan Kalkınam ajansları KPSS Puanı ile veya KPSS siz memur alımı yapacak. Bu kapsamda, Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ( DOKAP ) 6 kişi alacak. SERKA 5 uzman personel alımı yapacak.

Milli Savunma Bakanlığı:

MSB Askeri birliklerinde görevlendirmek üzere Lojistik personel alımı yapacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden 338 kişilik kadro ile MSB personel Alımı kadroları: Tabip, Diyetisyen, Mühendis, Veteriner Hekim, Sosyal Çalışmacı, Psikolog, Fizyoterapist, Sağlık Teknikeri, Hemşire, Kütüphaneci, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Teknisyen, Tekniker, Büro Personeli kadrolarında alım yapacak. Adaylardan herhangi bir KPSS araj puan şartı talep edilmemekte olup başvuru süreci devam etmektedir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı:

Bakanlık Türkiye İş Kurumu aracılığı ile işçi alımı yapacak. Farklı yerlerde bulunan Kazı Başkanlıklarında görevlendirilmek üzere Arkeolog, beden İşçisi, Mimar gibi pozisyonlarda işçi alımı yapılacak.

Adalet Bakanlığı:

Adalet Bakanlığına bağlı olan Adli Tıp Kurumu bünyesindeki personel eksikliği için Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 23 kişilik boş kadro ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Aşçı, Biyolog ve Sağlık Teknikeri alımı yapılacak.

Aile Bakanlığı:

Bakanlık yılın başında yaymladığı ilan ile 250 memur alımı yapacak. Alımlar 16 farklı alanda yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Memur alımı yapacak. Yayımlanan ilan ile Coğrafi Bilgi Sistemi uzman Yardımcısı alınacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı:

Bakanlığa bağlı olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği gidermek için farklı kadrolarda İŞKUR üzerinden 2005 Kadrolu İşçi Alımı yapacağını bildirdi. Bir çok aday bu ilanı beklemiyordu. Süpriz olarak gelen ilan içni başvuru süreci devam ediyor.

5 Kuruma 1453 Personel Memur Alımı detayları

Belediyeler ve Bakanlıklar dışında kamuya alım yapacak kurumlar aşağıdadır. Söz konusu ilanlara göre toplamda 1453 Memur personel Alımı yapılacak. 5 Kuruma 1453 Personel Memur Alımı detayları aşağıda. Söz konusu ilanların detaylarına haber sonundaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Tarım Kredi Kooperatifleri:

Türkiye Tarım Kredi bünyesine farklı illerde ve bölge müdürlüklerinde görevlendirmek üzere 43 Kooperatif görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı:

DİB KPSS Şartı olmaksızın 200 personel alımı yapacağını bildirdi. Ayrıca alımlar Yurtdışında grevlendirilmek üzere yapılacak. Din Görevlisi pozisyonunda alım yapılacak olup en geç 31 Ağustos 2021 tarihine kadar başvuru alınacak.

ASELSAN:

Türkiye için öneli rol oyanayn ve Silahlanma da aktif rol oynayan ASELSAN Konyadaki fabrikasına 1200 personel alımı yapacak.

İş Bankası:

Banka Müfettiş yardımcısı kadrosunda memur alımı yapacak. Banka Bilgi sistemleri ve Bankacılık Süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının ve bilgi teknolojilerinin denetiminde görevlendirilecek Memur alınacak.

Kişisel Verileri Koruma Kurumu:

KVKK 10 kişili kadro ile 3 farklı alanda memur alımı yapılacak. KPSS Puanı ile yapılacak memur alımı için başvurular 31 Ağustos 2021 tarihi ile 7 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Alım Yapacak Üniversiteler:

Kamuya Üniversiteler tarafından farklı kadrolarda olmak üzere 521 personel alımı yapılacak. Üniversitelere 521 Perosnel Alımı ve son başvuru tarihlerini sizlerle paylaşıyoruz. Söz konusu ilanların detaylarına haber sonundaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Süleyman Demirel Üniversitesi 26 Sağlık Personeli Alacak!

Son Başvurular: 27 Ağustos 2021

İstanbul Galata Üniversitesi 2 Araştırma Görevlisi Alımı

Son Başvurular: 06.09.2021

Amasya Üniversitesi 5 Öğretim Üyesi Alımı

Son Başvurular: 06.09.2021

Artvin Çoruh Üniversitesi 7 Personel Alımı

Son Başvurular: 06.09.2021

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 8 Öğretim Görevlisi Alımı

Son Başvurular: 06.09.2021

İstanbul Kültür Üniversitesi 6 Öğretim Üyesi Alımı

Son Başvurular: 06.09.2021

Karadeniz Teknik Üniversitesi 20 Öğretim Elemanı Alımı

Son Başvurular: 06.09.2021

Munzur Üniversitesi 20 Personel Alımı İlanı

Son Başvurular: 07.09.2021

Nişantaşı Üniversitesi 106 Öğretim Personeli Alımı

Son Başvurular: 06.09.2021

Süleyman Demirel Üniversitesi 2 Öğretim Elemanı Alımı

Son Başvurular: 06.09.2021

Haliç Üniversitesi 96 Öğretim Görevlisi Alımı

Son Başvurular: 08.09.2021

İstinye Üniversitesi 64 Perosnel Alımı

Son Başvurular: 07.09.2021

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 5 Profesör Alımı

Son Başvurular: 07.09.2021

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 38 Öğretim personeli Alımı İlanı

Son Başvurular: 8.09.2021

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi 10 Öğretim Elemanı Alımı İlanı

Son Başvurular: 8.09.2021

Bursa Uludağ Üniversitesi 19 Personel Alımı İlanı

Son Başvurular: 8.09.2021

Atılım Üniversitesi 55 Personel Alımı İlanı

Son Başvurular: 8.09.2021

Aksaray Üniversitesi 6 Personel Alımı İlanı

Son Başvurular: 8.09.2021

KTO Karatay Üniversitesi 2 Öğretim Görevlisi Alımı

Son Başvurular: 8.09.2021

Kadir Has Üniversitesi 1 Öğretim Elemanı Alımı

Son Başvurular: 8.09.2021

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 2 Öğretim Elemanı Alımı

Son Başvurular: 8.09.2021

Kadir Has Üniversitesi 1 Personel Alımı

Son Başvurullar: 10.09.2021

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 7 Öğretim Elemanı Alımı

Son Başvurullar: 10.09.2021

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 11 Öğretim Üyesi Alımı

Son Başvurullar: 10.09.2021

İzmir Ekonomi Üniversitesi 2 Personel Alımı İlanı

Son Başvurullar: 10.09.2021

Kamuya Güncel İşçi, Personel ve Memur Alımı İlan Listesi

İŞİN OLSA / İZMİR / ÖZEL HABER

Ekran Resmi dahi olsa söz konusu haberin kullanılması kesinlikle yasaktır ve izil verilmemektedir. haberin kullanıldığı görülürse uyarı verilmeden yasal işlem başlatılacaktır.

Yayımlanacak yeni haberlerden her zaman annında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

İŞİN OLSA İNSTAGRAM HESABI

Editör: TE Bilisim