Kamu kurumlarında 10 Bin'den fazla memur alımı yapılacak. Adaylar başvuru şartlarında en az ilköğretim mezunu olarak işçi, memur ve personel alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar için detayları aktarıyoruz.

Devlet Personel Başkanlığından yapılan memur alım ilanlarına göre toplamda 10 Binden fazla alımda bazı ilanların son başvuru tarihi yaklaştı. Bu alımlar ise şöyle: DHMİ yapmış olduğu personel alımında stajyer ve asistan olmak üzere 120 hava trafik kontrolörü alımı yapacak. Adaylar başvurularını 19 Ekim tarihine kadar tamamlaması gerekiyor.

MSB UZMAN ERBAŞ ALIMI

Diğer alımlardan ise Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün açıkladığı sözleşmeli bilişim personeli alımları için başvurular pazartesi günü 16 Ekim'de başlayacak. Adayların 24 Ekim tarihine kadar başvurusunu tamamlamış olması gerekmektedir. Milli Savunma Bakanlığından yapılan duyuruya göre uzman erbaş, sözleşmeli er kadrolarında 12 bin alım yapılacak. Adaylar alımlarda başvuru şartlarında 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 25 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir.

İlanlara erişmek için tıklayın

Editör: TE Bilisim