Kamu İhale Kurumu memur personel alımı gerçekleştiriyor. Kamu İhale Kurumu bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak amaçlı 10 kişilik boş kadro ile memur alacak. Adaylar için Başvurular bugün ( 20 Kasım 2017 ) itibari ile başladı! Adaylar başvurularını yapabilmeleri için Kamu personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların KPSS puan sıralamasına göre adaylara Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı yapılacaktır.Yapılacak olan sınava ise KPSS puan sıralamasına göre kadro sayısının 20 katı kadar çağırılacaktır.

ALIM KADROLARI VE KPSS PUAN TÜRLERİ:

Kamu İhale Kurumu bünyesine 2 kişilik kadro ile KPSSP4 puan türünden 2 Avukat ve KPSSP18, KPSSP23, KPSSP28 ve KPSSP33 puan türlrinden puan almış 8 İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunu memur alınacaktır.

ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Kamu İhale Kurumu bünyesine alımını yapacak olduğu 10 kişilik kadro ile adaylardan, Giriş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından yukarıdaki puan türlerine göre en az 80 puan almış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, En az dört yıllık eğitim veren yukarıdaki bölümlerden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylaşmış yabancı okullardan mezun olmuş olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgsi bulunmamamk ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları aranır.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI!

Kamu İhale Kurumu memur alımı başvuruları bugün ( 20 Kasım 2017 ) başladı! adaylar başvurularını en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Kamu İhale Kurumunun resmi internet sayfaından başvuru formunu eksiksiz elektronik ortamda dolruup ve çıksını alarak diğer istenilen belgeler ile birlikte Kamu İhale Kurumu İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) No:186 06520 Balgat/Ankara" adresine şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saate kadar Kuruma ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim