Kamu İhale Kurumu yayımladığı ilana göre bünyesine memur alımı yapacağını belirtti. Kamu İhale Kurumu bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak amaçlı toplamda 10 kişilik kadro ile memur alacak.Kamu İhale Kurumu bünyesine alımını yapacağı kadrolar için adaylara Uzman Yardımcılığı giriş sınavı sistemi uygulayacaktır. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre sınava 200 kişi çağırılacak.

Buna göre, Kamu İhale Kurumu bünyesine 2 kişilik kadro ile KPSSP4 puan türünden 2 Avukat ve KPSSP18, KPSSP23, KPSSP28 ve KPSSP33 puan türlrinden puan almış 8 İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunu memur alınacaktır. Giriş sınavına her kadrodan, kadro sayısının 20 katı kadar çağırılacaktır. Adayların sınav için seçilmelerinde KPSS puan sıralaması esas alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Kamu İhale Kurumu adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Giriş sınavının yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, en az 4 yıllık eğitim veren ilgili fakültelerden mezun veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı fakültelerinden mezun olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 80 puan almış olmak ve 200 kişi arasında olmak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamamk şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular 20 Kasım 2017 tarihinde başlayacak olup en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, Kamu İhale Kurumunun resmi internet sayfaından başvuru formunu eksiksiz elektronik ortamda dolruup ve çıksını alarak diğer istenilen belgeler ile birlikte Kamu İhale Kurumu İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) No:186 06520 Balgat/Ankara" adresine şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saate kadar Kuruma ulaşmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim