Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alımı yapacak. Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinden yapılan duyuru ile en az lise mezunu olan 657 sayılı Devlet Memurlarının Kanunun 4B maddesi uyarında görev alacak olan personeller istihdam edilecek. 

KSÜ hemşire Sağlık teknikeri, Laborant, Diğer sağlık personeli alımında başvurular başladı. Adayların sözleşmeli personel alımında hizmet sözleşmesi ile çalıştırılmaya başlanacağı belirtildi. Başvuru şartları neler?

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların 657 sayılı DMK'nın 53. maddesinde görev yapmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması istenildi. Adaylardan istenilen diğer şartlar şöyle; T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, meslek okulunu bitenler için 15 yaşını doldurmuş olmak, herhangi bir cürümden hükümlü bulunmamak, soruşturma altında olmamak, emekli aylığı  alıyor olmamak, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuçlanmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, 

BAŞVURU TARİHLERİ;

Adayların başvuruları Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına bizzat yapmaları gerekiyor. Ariyetten posta ile başvuru alınmayacak. Adayların başvuruı ilanın yayımlanmasından itibaren15 gün süre içerisinde başvuru yapabileceği belirtildi.

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER;

Başvuruda adayların ikametgah, 1 adet fotoğraf, askerlik durum belgesi diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi, özgeçmiş, istenilmişse SSK dökümü ve ksu.edu adresinden alınacak olan başvuru formunu doldurarak sayılmış olan evrakları ekinde eklemeleri gerekmektedir. 

Başvuru kılavuzu için tıklayın

Editör: TE Bilisim