Selçuklu Belediyesi geçtiğimiz günlerde zabıta memur alımı için ilan yayımlamıştı. En az ön lisans mezunları içerisinden memur alımı yapılacak. Başvuru süreci Pazartesi başlayan zabıta memuru alımı ilanı için süreç hala devam ediyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak detaylı bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Selçuklu Belediyesi 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesine göre ve Belediye Zabıta yönetmeliğine göre bünyesine Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden 25 kişilik Zabıta Memuru alımı yapacak. Ayrıca Kadın ve Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için kadro tablosu aşağıdaki gibidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Selçuklu Belediyesi adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Bu yönde aşağıdaki nitelikler talep edilecektir.

a) Türk vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak.

d) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

f) İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak.

ZABITA MEMURU ÖZEL ŞARTLARI:

Selçuklu Belediyesi Zabıta memuru alımı için adaylardan KPSS şartı, Mezuniyet şartı ve Zabıta yönetmeliğine göre zabıta şartları arayacak.

  • KPSS Şartı: 2018 tılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan şartı aranacak.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Yaş Şartı: Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.
  • Boy Şartı: Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak.
  • 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Selçuklu Belediyesie memur alımı başvuruları 15 Haziran 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 19 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Selçuklu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim