Karatay Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı niteliklerde olmak üzere 15 kişilik boşluk ile memur alımı yapacak. Başvuruların 10 Ağustos 2020 tarihi ile başlamıştı ve artık sona eriyor. Hala başvuru yapmamış olan adaylar için son şans. Peki başvuru yapmış olan adaylar için değerlendirmeler nasın yapılacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

KİMLERİN BAŞVURUSU GEÇERLİ SAYILACAK?

Karatay Belediyesi 15 kişilik boşluk ile 7 Ön Lisans mezunu ve 8 Lisans mezunu zabıta memuru alacak. Başvuru yapmış olan adaylar mutlaka tüm niteliklere haiz olmaları gereklidir. Peki bu bağlamda adaylardan hangi nitelikler talep edilmekteydi?

Öncelikle adayların 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Sonrasında, 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Erkeklerde 167cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşını doldurmamış olan ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan adayların başvuruları geçerli sayılacak.

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK?

Belediyeye zabıta memuru alımı için başvuru değerlendirmesi KPSS Puanına göre yapılacak. Adayların 2018 yılında almış oldukları KPSS puanına göre değerlendirme yapılacak. Yapılacak sıralamaya göre KPSS puanı en yüksek olan 75 aday seçilecek.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru değerlendirmesi sonrası sınava girmeye hak kazanan adayların listesi belediyenin resmi internet adresi üzerinden yayımlanacak. Başvuru sonuçları için net bir tarih veremyen belediye başvusu somrası izleyen günlerde sonuçları açıklayacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Karatay Belediyesi memur alımı için başvurular en geç 14 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte son başvuru gününe kadar Karatay Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ