Jandarma Genel Komutanlığı resmi personel temin adresi üzerinde yaptığı duyuruya göre sözleşmeli personel ve devlet memuru alımları için sınav duyurusu hakkında duyuru yaptı. Söz konusu duyurular, 2019 YILI AÇIKTAN DEVLET MEMURU TEMİNİ SINAV TARİHİ DUYURUSU ve 2019 YILI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SINAV TARİHİ DUYURUSU şeklinde yapıldı.

DETAYLAR NEDİR?

Geçtiğimiz günlerde ilanı yayımlanan 19 kişilik Devlet memuru kadrosu ( 2 Mühendis, 1 Mimar, 1 İstatistikçi, 3 Psikolog, 2 Veteriner, 2 Avukat ve 8 Uzman ) ile memur alımı sınav tarihleri açıklandı.

Ayrı şekilde 22 farklı personel kadrosu için yapılan sözleşmeli 94 personel alımı kadroları ( Destek Personeli, Büro Personeli, Mühendis, Diyetisyen, Tekniker, Fizyoterapist, Veteriner Hekim, Kütüphaneci, Biyolog, Mütercim - Tercüman, Dizgi Operatörü) için sınav duyurusu yapıldı.

SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan duyuruya göre adaylar için Uygulamalı Meslek Bilgisi ve/veya Mülakat Sınavı tarihleri açıklandı ve adaylar elektronik ortamda sorgulayabilecekler.

2019 YILI SÖZLEŞMELİ PERSONEL SINAV TARİHİ DUYURUSU

2019 YILI AÇIKTAN DEVLET MEMURU TEMİNİ SINAV TARİHİ DUYURUSU

SINAVDA İSTENEN BELGELER:

Başvurusu kabul edilen ve kontenjana giren adaylar, uygulamalı meslek bilgisi sınavı ve/veya mülakat sınavına gelirken, aşağıda belirtilen belgeleri, yarım kapak karton dosya içinde, diploma en altta olacak şekilde sıra ile takarak internette belirtilen açıklamaya göre tanzim ederek (Belgeler delinerek, yarım kapak karton dosyaya, tek tek çevrilebilecek şekilde takılacak, plastik dosya, cepli föy vb. dosyaya kesinlikle konulmayacaktır.) getireceklerdir.

a. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi, veya noterden onaylı sureti,

b. Adaya ait (2) adet nüfus cüzdanı fotokopisi,

c. Son üç ay içinde çekilmiş (4) adet biyometrik fotoğraf,

ç. Erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi,

d. Cumhuriyet Savcılığından alınacak adli sicil kaydı,

e. Nüfus müdürlüklerinden alınacak İkametgâh Belgesi,

f. Şehit, malul gazi ve muharip gazi eş, anne, baba veya çocuklarının başvuru yapacak adaylar için verilen şehitlik veya vazife malullüğü belgesinin kurum veya Valilik onaylı örneği.

g. İstenilen öğrenim durumuna göre girilmiş olan 2018 KPSS sonuç belgesi fotokopisi veya internet çıktısı.

ğ. YDS puanı istenilen branşlara başvuran adaylar için, son beş yıl içerisinde alınmış YDS sonuç belgesi fotokopisi veya internet çıktısı,

h. Yukarıdaki müracaat edeceği unvana ilişkin niteliklere ait belgelerin aslı ve fotokopisi veya noterden onaylı sureti,

ı. Yumuşak uçlu kurşun kalem, tükenmez veya pilot kalem, silgi ve kalemtıraş getireceklerdir.

Editör: TE Bilisim