Belediye Memur alımı için ilan yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Küçükçekmece Beledyesine bağlı olan Küçükçekmece İnşaat bünyesimdeki eksilkiği karşılamak üzere 39 kişilik personel alımı ilanı yayımladı. Alımlar En az lise mezunu adaylar içerisden alım yapılacak olup alım kadroları ve başuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

  • 16 Çocuk Gelişimi Uzmanı,
  • 12 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı,
  • 7 Beden İşçisi,
  • 4 Danışma Memuru Alımı,

Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan Genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarındn mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alablmek, En az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman?

İstanbul Küçükçekmece Belediiyesi Memur Alımı İlanına başvurular 26 ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. başvurular sadece İnternet üzeirnden [email protected] adresine İstenen belgeleri göndererek ve CV ile yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://media.iskur.gov.tr/48201/istanbul-kucukcekmece-ins-taah-san-tic-a-s-28-08-2021.pdf

Editör: TE Bilisim