İstanbul Zeytinburnu Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre İstanbul Zeytinburnu Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanuna göre 42 kişilik boş kadro ile zabıta Memuru alımı yapacağını belirtti. Adayların kadro derecesi 8. derece olarak belirtilmiş olup başvuru şartları ve başvıuru bilgileri aşağıdaki gibidir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi alım yapacağı Zabıta Memuru adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgis bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir Ön Lisans Programından mezun olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Daha önce görev yaptığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi Zabıta memuru alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 06 Ağustos 2018 tarihinde başvurularına başlayabilirler. Buna göre adaylar en geç başvurularını 10 Ağustos 2018 tarihine kadar en geç saat 17:00 a kadar istenilen belgeler ile birlikte İstanbul Zeytinburnu Belediyesi yazı işleri Müdürlüğüne şahsen başvur uyapmaları gerekmektedir. Bunun dışında yapılacak Posta yolu veya herhangi başka bir şeikilde başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim