Geçtiğimiz günlerde yayımanan ilana göre Ümraniye Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere toplamda 110 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan ile Ümraniye Belediyesi farklı eğitim seviyelerinde olmak üzere Zabıta Memuru alımı yapacak. Başvurularına 08 Ekim 2018 tarihinde başlayan adaylar için artık son güne gelindi. haberimizin devamında sizlere birkez daha Ümraniye belediyesi Personel Alım ilanı hakkında detaylı bilgi veriyoruz.

110 ZABITA MEMURU ALINACAK!

Ümraniye Belediyesi bünyesine 110 kişilik boş kadro ile, Lise mezunu 40, Ön Lisans Mezunu 60 ve Lisans meuznu 10 Zabıta memur ualımı yapacak. Buna göre Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacaktır.

Ayrıca adaylardan özel olarak ise, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Lisans mezunları için 2018, Ön Lisans ve Lise mezunları için ise 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayan adaylardan 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Adaylar başvurularına 08 Ekim 2018 tarihinde başlamış olup başvurular en geç 12 Ekim 2018 tarihine kadar en geç saat 17:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Buna göre adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Ümraniye Belediye Başkanlığı Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 63 Ümraniye İstanbul adresine mesai saatleri içerisinde şahsen başvuru yapmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.