İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri memur personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri ( İTKİB ) bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için bazı şartlar niteliğinde Genel Sekreterliğe İdari Memur, Uzman Yardımcısı ve Engelli İdari Memur pozisyonlarında sözlü sınav ile 19 Memur alımı gerçekleştirecek.

Buna göre İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri 4 yıllık Bölümden mezun olmuş KPSSP3 puan türünden puan almış 10 uzman Yardımcısı, 4 yıllık fakülte mezunu KPSSP3 puan türünden puan almış 8 İdari memur ve Önlisans mezunu EKPSSP2 puan türünden puan almış 1 Engelli İdari Memur olmak üzere toplamda 19 memur personel alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri alımını yapacağı bu kadrolar için adaylardan, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını bitirmiş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2018 yılı Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, uzman yardımcısılı pozisyonu için Yabancı Dil Sınavından İngilizce dilinden puan almış olmak, 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak ve Engelli kadrosu için 2016 veya 2018 yıllarında yapılan Engelli KPSS den en az 70 puan almış olmak, 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını en geç 28 Mayıs 2018 tarihi saat 18:00 a kadar başvurularını şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. Başvuru işlemini yapan adaylar 04 Haziran 2018 tarihinde sınava katılıp katılmayacakları İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri internet adresinde duyurulacaktır. ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim