İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi tarafından bugün yayınlanan ilanda Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri’nde görevlendirilmek üzere 25 sözleşmeli hemşire alımı gerçekleşeceği açıklanmıştır. Buna resmi Gazete’de de bugün yayınlanan ilgili alım ilanında adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmakta olup bu şartlar şu şekilde açıklanmıştır.

Hemşire Başvuru Şartları

Kurumun bugün açıklanan alım ilanında toplamda 25 hemşire alımı yapılacak olup adaylar KPSS (B) puan grubu esas alınarak atanacaktır. Buna göre adaylardan sağlaması gereken şartlar arasında şu unsurlar yer almaktadır. İlk olarak adayların 657 sayılı kanun 48. Maddesindeki şartları taşıyor olması gerekmekte olup vardiyalı çalışmayı kabul etmek, 2018 KPSS P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puana sahip olmak, haftalık en az 40 saat çalışmayı kabul etmek, herhangi sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

Kurum tarafından yapılacak olan alıma ilişkin ilan bugün Resmi Gazete’de yayınlanmış olup buna göre adayları bugünden itibaren 15 gün içinde başvuru yapmak durumundadır. Başvurular www.istanbulc.edu.tr adresinden yer alan detaylara ve ilanda istenilen belgeleri temin ederek yapılacak olup posta ya da şahsen başvurular kabul edilecektir. KPSSS puanları esas alınarak yapılacak olan alımlar son başvuru tarihinden en az 7 gün içerisinde yine kurumun internet sitesi üzerinden açıklanacaktır.

2019 Hemşire maaşları için: https://www.isinolsa.com/maaslar/2019-hemsire-maaslari-gorevleri-calisma-sartlari-h27704.html