İŞKUR Memur Alımı ilanları yayımlandı. İstanbul Personel Yönetim A.Ş ise 4 Ağustos 2021 tarihi ile yayımlamış olduğu duyurulara göre KPSS siz Memur Alımı yapılacak. İlanlara başvurular bazı nitelikler doğrultusunda yapılacak. Daimi olarak yapılacak memur alımı için başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar haberimizde.

Hangi Kadrolarda Memur Alımları Yapılacak?

İSPER bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 Uzman, 1 Danışman, 1 Kasiyer, 1 Eğitmen, 3 Garson 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İSPER Memur alımına başvuru yapmak için adaylardan kadrosuna göre özel nitelikler aranacak. Ancak genel olarak ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yazılı ve sözlü olarak iletişim becerisi yüksek olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar:

Uzman Kadrosu:

Danışman Kadrosu:

Kasiyer Şartları:

Eğitmen Kadrosu:

Garson Kadrosu:

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Kadrosu:

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İSPER memur alımı için adaylar başvurularına 7 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 12 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirmemeri gerekmektedir. Başvurular sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi kariyer adresi olan kariyer.ibb.istanbul adresine yapılacaktır. İlanlar İŞKUR Kurum Dışı ilanlar kısmında yayımlanmış olup ilanları İŞKUR üzerinden inceleyebileceksiniz.

Editör: TE Bilisim