Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi büro personeli, kütüphaneci, programcı, destek personeli, mühendis, mimar, tekniker ve teknisyen kadrolarında memur alımları yapılacak.

4-B kadrosundaki alım ilanına göre başvuruları sonucunda kazanan adaylar İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde istihdam edilecekler. Resmi gazetede ilan edilen personel alım ilanına göre 2018 KPSS puanı sıralaması esas alınacak yapılacak. Adaylara yazılı ya da sözlü sınav yapılmayacak. Bu kadrolardan programcı kadrosu için başvuru yapan adaylardan 10 katına kadar aday sözlü ya da uygulama sınavına alınacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları,

657 sayılı DMK'nın 48. maddesindeki genel şartlara uygun olmaları,

DMK'nın 53. maddesindeki haklar saklı kalmak kaydı ile sağlık şartlarına uygun olmaları vücut veya akıl sağlığı engeli olmaması, engelli olmamak,

Erkek adayların askerliğini yapmış olmaları muaf olmaları ya da tecilli olmaları,
Daha önce 1 yıl içerisinde sözleşmeli personel istihdam edilenlerden tek taraflı sözleşme fesh edilmemiş olması, Herhangi bir kurumda çalışırken kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin ve iş akdi fesh edilenleri müracaatları kabul edilmeyecek.

Daha önce yaşlılık aylığı almıyor olmak ve emekli olmamak,

Başvurularda istenilen eğitim şartları, tecrübe şartları ve diğer özel şartlara sahip olmak gerekli olacak. Üniversiteye kpss puanı ile mülakat olmadan memur alımı özel şartları şu şekilde;

BAŞVURU TARİHLERİ;

28 Şubat 2020 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde başvurular İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi resmi internet sitesinde yer alan başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkalığına şahsen müracaat yapılabilecek. Başvuru sadece fiziki olarak şahsen yapılacak. İnternet üzerinden posta yolu ile müracaat yapılmayacak.

BAŞVURU BELGELERİ;

Nüfus cüzdanı aslı ile fotokopisi, Mezuniyet belgesi ya da diplomanın aslı ile fotokopisi, Lisans mezunları için KPSSS 2018 sınavından P3, Lise mezunları için P94, puanları esas alınacak. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 1 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte başvurular yapılacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuruların alınmasının ardından son başvuru tarihi itibari ile 5 iş günü içerisinde yerleştirme sonuçları açıklanacak. Asıl ile yedek adaylar Üniversitenin resmi internet sayfasındaki ilana ait duyuruları dikkate almaları gerekli olacak. Atanmaya hak kazanan adaylar sonuçlarına açıklanmasının ardından 7 gün içerisinde evraklarını Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri istenilecek.

İLAN DETAYLARI