İŞKUR her gün binlerce insana iş istihdamı sağlanıyor. 2017 yılından bu yana ise ortalama bir milyon insana iş istihdamı sağlandığı İŞKUR verileri içerisinde yer alıyor. Bunların içerisinde ise en uygunu lise mezunları için çeşitli illerde yayımlanan büro memuru işi ilgi gördü. İş arayanlar için İŞKUR' a nasıl başvuru yapılır?, ilanları nasıl inceleyebiliriz?, lise mezunları için en uygun ilanlar nelerdir? haberimizde bunu inceleyeceğiz.

BÜRO MEMURU İŞ İSTİHDAMINDAN FAYDALANMAK İÇİN GEREKEN ORTAK ŞARTLAR NELERDİR?

Adayların İŞKUR üzerinde yayımlanan Büro PerSOneli alım ilanlarına başvuru yapabilmeleri için, T.C vatandaşı olmak ,Güvenlik soruşturması tarafından herhangi bir olumsuz sonuç oluşturmamış olmak , İş ilanı yayımlayan kurumun özel şartlarına sahip olmak, En az lise mezunu olmak (Önlisans, lisans mezunları alımlarında ise iş detaylarında belirtilir), Office programına hakim olmak, İstenilen yaş aralığını karşılamış olmak, Güler yüzlü olmak ve çalışmak için sağlık sorunlarının bulunmaması gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Lise mezunu Türk vatandaşların masa başı en ideal iş istihdamların dan biri olan büro memuru alımlarını İŞKUR'un resmi Web sitesinde inceleyebilir ve size uygun olan iş ilanlarının aşağısında bulunan BAŞVUR butonuna tıklayarak başvurunuzu hazırlayabilir ve gönderebilirsiniz. İlgili ilanlara ulaşmak için ise aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Sayfası

Editör: TE Bilisim