Zabıt katibi ve sosyal çalışmacı kadrolarına personel alımları gerçekleştiriliyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan memur ve personel alımlarına başvuru bilgilerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Sitemiz isinolsa.com olarak bu ilgi çekecek ilanlar hakkında sizlere detayları ulaştırmaya çalışacağız.

ZABIT KATİBİ ALIMLARI

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bu ilanlarda; zabıt katibi, sosyal çalışmacı kadrosundan alımlar söz konusudur. İŞKUR' da yayımlanan zabıt katibi alımına başvurular 15 Nisan tarihi itibariyle son bulacaktır. Yayımlanan ilanlda Hukuk Bürosuna zabıt katibi alımı yapılacağı aktarılmıştır. Başvuru yapacak adaylarda aranacak şartlar ise; hukuk derslerinde başarılı, MYO öğrencisi veya mezunu, klavye kullanma becerisi gelişmiş, MS-Office programlarını iyi derecede kullanabilen, ifade ve temsil yeteneği gelişmiş, iş bitirme becerisi yüksek, takım çalışmasına ve kendini geliştirmeye açık kişiler olması istenmektedir.

SOSYAL ÇALIŞMACI ALIMLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan bir diğer ilan olan sosyal çalışmacı kadrosuna, Trabzon ve Ankara illerinden personel alımları söz konusudur. Yayımlanan bu ilanlara yapılacak başvuruda, sosyal aktivitelere katılım sağlayacak ve düzenleyecek (yaşlılara yönelik), dosyalama ve kayıt tutma işlemleri yapabilecek,düzenleyici çalışmaları yürütebilecek sosyal hizmet uzmanı kadrosu üzerinden alım şartlarını taşıyan kişilerin olması istenmektedir. Yayımlanan bu ilanlara başvuru yapmak ve diğer detaylarına erişim sağlamak için İŞKUR açık iş ilanları sayfasına göz atabilir, meslek ile arama bölümünden meslekleri yazarak aratabilirsiniz.

TÜM MEMUR ALIMLARI CEBİNİZE GELSİN!

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar, kamuya yapılan memur alımları ve çok daha fazlasına ilk siz ulaşmak ve haberdar olmak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim