Kamuya ve özel sektöre yönelik olarak yayımlanan İŞKUR ilanlarının sayısında artış yaşanmaya devam ediyor. Bu ilanlara başvurular da alınmaya başlamış durumdadır. İŞKUR üzerinde şuanda yayımlanmış toplamda 35 bin kişilik ilan bulunmaktadır. İŞKUR üzerinde yayımlanan bu ilanlara başvuru koşulları aşağıda yer almaktadır.

EN AZ İLKOKUL MEZUNU TEMİZLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU KOŞULLARI

Kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık problemi bulunmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, muhakeme ve ifade yeteneği bulunmak, temsil becerisi gelişmiş olmak, en az ilkokul mezunu olmak, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, dış görünüşüne özen göstermek, güleryüzlü çalışma prensibini benimsemiş olmak, mesleğiyle alakalı bilgi sahibi olmak ve temizlik ekipmanlarının kullanımlarını biliyor olmak, gerektiğinde eğitim alarak mesleğindeki becerisini ilerletmeye çalışabilecek kişilerin olması gerekmektedir. Bu kişiler belirtilen şartları sağlamaları halinde Türkiye geneli yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapabileceklerdir.

Yayımlanan ilanların yanı sıra İŞKUR üzerinde yeni ilanlar da yayımlanacaktır. Günlük olarak açık iş ilanları bölümündeki ilan sayısı değişmektedir. Bu ilanları takip etmek için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Uygulamalar için tıklayınız.

İŞKUR ilanlarına başvuru şekilleri

Yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR web adresi üzerindeki açık iş ilanları menüsünden yapılmaktadır. Başvuru yapacak adaylar üye girişi yaparak başvurularını gerçekleştirebilirler. Tüm ilanlar için arnaılan şartların karşılanması zorunlu olup, karşılamayan eksik bilgi paylaştığı tespit edilen adayların başvuruları değerlendirme sürecine alınamayacaktır.

Editör: TE Bilisim