Kamuya, özel sektör işletmelerine ve kamunun bağlı kuruluşlarına 2019 yılı memur personel alımları devam ediyor. Hem özel sektörde, hem de kamuda binlerce kişilik ilan süreci adayları bekliyor, yayımlanacak yeni ilanlar da bulunuyor. İŞKUR üzerinden yayımlanması planlanan ilanlara da yine sitemiz isinolsa.com üzerinden yer vermeye çalışacağız. Şuanda yayımlanmış 50 bin kişilik personel alımından, hasta kayıt kabul memuru kadrosuna da alımlar yapılmaktadır. Bu alımlara farklı şehirlerden adayların başvuruları gerçekleştirilebildiği gibi, İŞKUR aracılığıyla alınan başvurularda en az lise mezunu olunması gerektiği aktarılmaktadır. Bu noktada genel başvuru şartları, adayların taşıması gereken ortak özelliklere değinecek, ilana başvurmayı düşünecek adaylar için başvuruların nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirmelere yer vermeye çalışacağız.

İŞKUR' dan HASTA KAYIT KABUL MEMURU ALIMLARI YAPILIYOR

İŞKUR üzerinden yayımlanan hasta kayıt kabul memuru alımlarına erişmek için iskur.gov.tr adresini ziyaret ettikten sonra açık iş ilanları bölümünden gelen ekranda bir arama sekmesi yer alacak. Meslek bölümünde yer alan bu arama alanına gelip hasta kayıt yazıp, açılacak sorgu sonuçlarından hasta kayıt kabul memuru pozisyonunu seçelim ve aşağıdan ara butonuna basalım. Tüm ilanların karşımıza çıkmasını bekleyelim. Çok kısa bir süre içerisinde ilgili pozisyona yönelik yayımlanmış tüm ilanlar ekranda yer alacaktır.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, T.C vatandaşı olmak, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olmak, mesai saatlerine ve dış görünüşüne özen gösterebilecek olmak, iletişim becerisi gelişmiş, bilgisayar kullanımını biliyor, temsil ve ifade yeteneği yüksek kişiler olunması gerektiği yönünde aktarılmaktadır.

TÜM İLANLAR İÇİN UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ