Kamuya ve kamuya bağlı kuruluşlarına 2019 yılının başı itibariyle çok sayıda personel alımları gerçekleştiriliyor. Bu alımlarda binlerce kişilik kadrodan söz etmek mümkün. Kamuya yönelik alımların yanı sıra özel sektör işletmelerine de binlerce kişilik ilanlar yayımlanmış durumda. Bazı kamuya yönelik ilanlarda KPSS şartı bulunurken, bazı ilanlarda KPSS puan şartı aranmaksızın alımlar yapılmaktadır.

Kamuya memur alım süreçlerinde yeni dönem

Yakın zaman içerisinde sitemiz isinolsa.com üzerinden de sizlere aktardığımız gibi tüm memur alım süreçleri artık İŞKUR web adresi üzerinden yürütülüyor. Kurumların büyük çoğunluğu memur alım ilanlarına başvuruları artık İŞKUR üzerinden alıyorlar. Bizler de sitemizde bu ilanlara ve çok daha fazlasına yer veriyor, personel alımı noktasında bilinmesi gereken tüm noktaları sizlere aktarıyoruz.

2019 ilanları kapsamında değerlendirilebilecek binlerce kişilik ilanı sitemizde yayınladık. Yayınlamış olduğumuz bu ilanlarda, adayların taşıması gereken şartlar, başvuru tarihleri ve şekilleri gibi tüm bilinmesi gereken noktalara değindik. Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden 2019 yılı personel alımı işkur ilanları kapsamındaki tüm haberlerimize erişim sağlayabilisiniz.

MEMUR ALIMLARI CEBİNİZE GELSİN

iOS ve Android uygulama mağazalarında ücretsiz olarak kullanıma sunduğumuz mobil uygulamalarımızı indirerek, tüm memur alım süreçlerinden ilk siz haberdar olabilir, telefonunuza bildirim alabilirsiniz. Uygulamamız şuanda binlerce kişi tarafından indirilmiş, aktif olarak kullanılır durumdadır. Tüm memur alımları, başvuru süreçleri konusunda bilgilendirmelerimiz için uygulama mağazalarında " İşin Olsa " şeklinde arama yapmanız ya da aşağıdaki bağlantıları kullanmanız yeterli olacaktır.

İlanlar için tıklayınız.

Uygulamalar için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim