İŞKUR tarafından yayımlanan büro memuru personel alımlarına yönelik ilginin arttığı şu günlerde, personel alım ilanlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Hem istihdam politikaları hem de kamuda ve özel sektördeki ekonomik dengelenmeyi düzene sokmak, çeşitli teşvikler ve bakanlık destekleriyle ekonomiyi canlandırmak adına buradaki ilan sayılarında artışın olduğunu söylemek mümkün. Tüm Türkiye genelinde, farklı işletmeler ve kurumlar için yapılmaktan olan büro memuru alımlarına, aşağıda yer alacak olan bağlantı adresinden ulaşabilir, başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

İlanlara Başvurular ve Koşullar

Yayımlanan ilanlar ve ilanlara başvuru koşulları hakkında detaylı bilgi almak isteyen ziyaretçilerimiz, İŞKUR resmi websitesi üzerinden tüm detaylara erişebilmektedir. Adaylar; ilan koşullarına üyeliksiz erişim imkanı bulabiliyorlar. Ancak başvuru öncesinde kurum ya da işletme adı hakkında bilgi almak isteyen, ek detayları öğrenmek isteyenler ya da başvuru yapmak isteyenler için üyelik zorunluluğu bulunuyor. İŞKUR üzerinde kayıtlı profili bulunan ziyaretçilerimiz, üye girişi yaparak ilanlara başvuruda bulunabilirler.

Tüm büro memuru alımlarından anında haberdar olmak ve başvuru yapmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Türkiye İş Kurumu Büro Memuru Alım İlanlarına ulaşmak için aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınza yapıştırabilirsiniz.

Başvuru İçin: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

Editör: TE Bilisim