İŞKUR aracılığıyla yayımlanan memur personel alımlarında adayların taşıması gereken şartlar; kamu haklarından mahrum olmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, sağlık problemi bulunmamak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, kendisine verilecek görevleri zamanında yerine getirebilecek olmak, ilanın yayımlandığı ilde ikamet ediyor olmak, İŞKUR üye profili bulunmak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, yaş şartlarına uygun olmak, dış görünüşüne özen göstermek, iletişim ve temsil yetenekleri gelişmiş olmak, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak, iş arayan durumu aktif olmak, emekli aylığı almıyor olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

İLANLARA ULAŞMAK VE BAŞVURU YAPMAK

İŞKUR üzerinden yayımlanan büro memuru personel alımları için başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret ettikten sonra meslek ile arama bölümündeki kutucuğa büro memuru yazıp, bir kaç saniye beklemelidirler. Karşılarına büro memuru pozisyonuna ait ilan butonu çıkacaktır. Bu butona tıklayıp mesleği seçtikten sonra aşağıda yer alan arama butonuna tıklayınız. Butona tıkladıktan sonra, açılacak ekranda karşınızda tüm ilanlar yer alacaktır. Bu ilanlara erişim sağladıktan sonra başvuru yapacağınız ilin ilanlarına dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz. İsterseniz yukarıda anlattığımız ilk arama alanından şehir bazlı filtreleme de kullanabilirsiniz.

TÜM MEMUR ALIMLARI CEBİNİZE GELSİN!

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN, TÜM İLANLARDAN İLK SİZ HABERDAR OLUN, MOBİL CİHAZLARINIZA BİLDİRİM ALIN.

Uygulamalarımız Anroid ve iOS platformunda yüzbinlerce kişi tarafından aktif olarak indirilmiş, kullanılır vaziyettedir.

iOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim