Binlerce kamu personeli, özel sektör işletmelerine personel alımı yapılıyor. İŞKUR üzerinden hem kamuya hem de özel sektöre çok sayıda personel alım ilanı yayımlanmış durumda. Bu ilanlar arasında memurluk kadroları, işçi kadroları, yardımcı personel kadroları ve hemen hemen tüm meslek grupları için ilanlar yer alıyor. Yayımlanan ilanlara başvurular başladı ve adayların başvuruları değerlendirme sürecine tabi tutuluyor. Değerlendirmeleri yapılan ve uygun görülen adayların, ilgili başvuruları noktasında işe yerleştirmeleri gerçekleştiriliyor. Memur personel alımlarıyla alakalı kadrolara ve bilgilendirmelere değinecek olursak, şunları söylemek mümkün olacaktır:

46 BİN KADRO - TÜM MESLEK GRUPLARINA İLANLAR YAYIMLANDI

İŞKUR ilanları tüm meslek grupları için yayımlanmış bulunmaktadır. Meslek erbapları, ilgilendikleri meslekler açık iş ilanları sayfasında sorgulayarak, ilanlara ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler. Bu başvurularda örnek olması adına bazı meslekleri sıralayalım; aşçı, bilgisayar teknisyeni, muhasebeci, klima ustası, tesisatçı, kaynakçı, veri giriş personeli, karşılama görevlisi, özel güvenlik personeli, kat görevlisi, temizlik personeli, diş hekimi asistanı, sekreter, kombi ustası, şoför, eczacı, avukat, bilgisayar bakım onarım elamanı, grafik tasarımcı, büro memuru, hasta kayıt kabul memuru, oyun ablası, kreş öğretmeni gibi meslekleri saymak mümkündür. Bu meslekler dışında daha çok sayıda mesleğe yönelik ilan yayımlanmış, toplamda 46 bin kişilik memur personel alımı için başvurular alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların, ilgili sayfalar üzerinden aramalar yapıp, başvurularını yapmalarını önermekteyiz.

İŞKUR İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlara başvurularda daima değindiğimiz başvuru ortak koşulları aranmaktadır. Bazı meslek grupları için ehliyet, sertifika, deneyim, bazı programların bilinmesi, askerlik şartı gibi ek nitelikler ya da özellikler sunulabilmektedir. Bunlar hakkında detaylı bilgi, başvuru yapılacak mesleğin ilanından edinilebilmektedir. Adaylar dikkatlice ilan şartlarını okuduktan sonra başvurularını yapabilirler.

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMLARI CEP TELEFONUNUZA GELSİN İSTERSENİZ İSİNOLSA.COM MOBİL UYGULAMALARIMIZI ÜCRETSİZ OLARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

INSTAGRAMDA TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ.