Kamu kurum ve kuruluşlarının personel alım ilanları devam ederken, İŞKUR üzerinden özel sektör işletmelerine de personel alımları yapılıyor. Bu personel alımlarına başvuru yapabilmek için; kamu haklarından mahrum bırakılmamış, askerlik hizmetini yapmış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş, sağlık problemi bulunmayan, takım çalışmasına yatkın, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek, iletişim becerisi gelişmiş, temsil yeteneği bulunan ve öğrenmeye açık kişiler olunması istenmektedir. Hemen hemen tüm eğitim düzeylerinden memur, personel ve işçi alımları gerçekleştirilmektedir. Bu ilanlar arasında okur yazar durumda olan kişiler için de ilanlar yer almaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret ettikten sonra meslek ile arama bölümünden arama yapabilir, dilerlerse de İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapan ilgili iş ve meslek danışma memurları aracılığıyla başvurularını yapabilirler. Başvuru yapabilmek için iş arayan durumunun aktif olması gerekli olduğundan, üyeliklerinizi kontrol etmenizi ve bilgilerinizi güncellemenizi önermekteyiz.

HANGİ KADROLARA ALIMLAR YAPILIYOR?

Bu ilanlar arasında tesisatçı, büro memuru, işletme memuru, teknisyen, tekniker, kaynakçı, garson, operatör, veri işletmeni, hasta kayıt personeli, ütücü, çay ve temizlik personeli, güvenlik görevlisi, att, hemşire, şoför, makam şoförü, beden işçisi gibi binlerce meslek ve meslek grubuna yönelik alımlara ulaşabilirsiniz. Tüm ilanlardan ilk siz haberdar olmak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim