İŞKUR Haziran 2018 tarihinde ilan yayımlamış, İş ve Meslek Danışmanı (imd) alımı yapacağını duyurmuştu. Bu alımlara başvuru yapan adaylar, ilan sonuçlarını beklemeye başladılar. Üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen, İŞKUR imd sonuçları için henüz bir duyuru gerçekleştirmiş değil. İŞKUR' un iş yükünün ağır olduğu, çok sayıda projeyi ve işçi alım sürecini eş zamanlı olarak yürüttüğü bilinmektedir. Ancak yaklaşık 8 ay bir tarihin geçmiş olduğu bu ilanın sonuçlarının artık açıklanması, son durum hakkında bilgi verilmesi gerekmektedir. Bir açıklamanın yapılmayışı, adayların stresli ve bir o kadar da meraklı bekleyişini sürdürmektedir.

Adaylar sosyal medyada tepki gösteriyorlar

Sitemiz üzerinden bize ulaşan, mail atan ziyaretçilerimiz konuyla ilgili bilgilendirmeye ihtiyaç duyduklarını dile getirmekte, sosyal medya platformları üzerinden seslerini İŞKUR yetkililerine duyurmaya çalışmaktadırlar. İlgi gören bir pozisyon olan İŞKUR' un bu ilanı için sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edilmektedir. Yapılan duyuruda İŞKUR' un bünyesine alınacak bu danışmanlarla alakalı sonuçların Aralık ayında açıklanacağı belirtilmiş, aylar geçmiş olmasına rağmen açıklama gerçekleştirilmemiştir. Çok sayıda haber platformunda da ele alınan bu konuyla alakalı, adaylar bir çözüm beklemektedirler.

16 Kasım 2018 tarihinde büro personeli pozisyonuna yönelik sonuçlarının da açıklandığı, bahsi geçen ilan süreci için; adaylara bilgilendirme yapılmalı, sonuçlar açıklanmalıdır.

Tüm memur alım haberleri, ekonomi ve gündem haberlerinden ilk siz haberdar olmak için ücretsiz olarak isinolsa mobil uygulamalarını indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim