ADAYLARIN TEPKİSİ SÜRÜYOR

Aylar önce memur alım ilanına çıkan İŞKUR, yayımladığı duyuruda iş ve meslek danışmanı pozisyonunda istihdam edilmek üzere memur alımları yapacağını duyurmuştu. Eylül 2018 tarihi itibariyle başlayan bu süreç, aylar geçmiş olmasına rağmen hala sonuçlanmadı. İŞKUR üzerinden binlerce memur personel adayının başvuru yaptığı bu ilanın sonuçları, merak ve endişe ile takip ediliyor. Binlerce aday, başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar.

İMD MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sosyal medya platformları üzerinden tepki gösteren adaylar, mülakat sonuçlarının açıklanması için sabırsız ve tedirgin bekleyişlerini sürdürüyorlar. Uzunca sürelerdir beklemede olan bu durum, artık adayların psikolojilerini bozma durumuna dahi gelmiş durumda. Umut dolu bekleyişin ne zaman sonlanacağı ise henüz bilinmiyor.

AYRI AYRI AÇIKLAMALAR, BENZER İFADELER

Yapılan açıklamalarda hem İŞKUR genel müdürü Cafer Uzunkaya, hem de bakan Selçuk tarafından sonuçların kısa süre sonra açıklanacağı ve kamuoyuna duyurulacağı ifadeleri kullanılmıştı. Henüz bir açıklamanın dahi yapılmadığı Ocak ayından bu yana, adaylar sürecin ne olduğuyla alakalı bilgi almak istiyorlar. Adaylar memur alımının iptal edilmesinden, emeklerinin heba olmasından korktuklarını dile getiriyorlar. Sizce bu İMD alım sonuçları ne zaman açıklanacak? Adayların görüşlerini ve düşüncelerini yorumlar kısmından bekliyoruz.

İMD ALIMLARIYLA ALAKALI GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim