İŞKUR, aylar önce ilana çıkmış ve iş ve meslek danışmanı kadrosuna yönelik memur alım ilanı yayımlamıştır. Bu ilanın yayımlanma, başvuru, mülakat süreçleri gerçekleştirildi. Yapılan mülakat sonuçları henüz açıklanmadı, aylardır adayların bekleyişi sürüyor. Daha önce yapılan açıklamalarda en kısa sürede duyurulacağı söylenen mülakat sonuçlarıyla alakalı hala bir adım atılmadı. İŞKUR sonuçları açıklamak için neyi bekliyor?

İMD MÜLAKAT SONUÇLARI

İŞKUR' un İş ve Meslek Danışmanı (İMD) kadrosuna yaptığı alımlar için başvurular alındı ve başvuru sonuçları açıklandı. Adaylara mülakatlar yapıldı, binlerce adayın katılımıyla sağlanan mülakatların sonuçları hala açıklanmadı. 1147 iş ve meslek danışmanı alımlarının yapılacağı memur alım sürecine yönelik adayların meraklı bekleyişi ve tepkisi sürüyor. Adayların büyük bir bölümünün alımların iptal edildiğini düşündüğü, artık seslerini duyurmaya çalıştıklarını ifade ettikleri sosyal medya platformu Twitter üzerinden rahatlıkla görülebilmektedir. Mülakatlara katılım sağlayan binlerce İMD adayı, mülakat sonuçlarının açıklanmasını istemektedirler. Emeklerinin, yaşadıkları stresin ve heyecanın boşa gittiğini düşünen adaylar; İŞKUR' un sözünü neden tutmadığını merak etmektedir. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk' a seslerini duyurmaya çalışan adaylar, sonuçlara yönelik sürecin artık başlatılmasını istemektedirler.

İŞKUR ARTIK ZAMANI GELMEDİ Mİ?

İŞKUR tarafından aylardır bir mülakat sonuçlarının açıklanmaması adayların ve bizlerin tepkisine neden olmaktadır. Artık bu memur alım sonuçlarının kamuoyuna duyurulması ve adayların bekleyişinin sonlandırılması gerekmektedir. Emek veren, günlerce stress ve heyecan yaşayan adayların emeklerinin karşılığı bir an önce verilmelidir.

UYGULAMALARIMIZI İNDİR - HABERDAR OL

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim