İŞKUR' dan duyuru geldi

Geçtiğimiz aylar itibariyle ilana çıkan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi bünyesinde istihdam etmek üzere, istihdam uzman yardımcısı alımı gerçekleştireceğini aktarmış,bizler de yaptığımız haberlerde bu duyuruya yer vermiştik. Yayımlanan duyuruda ve haberimizde, alımı yapılacak kadroya yönelik olarak 35 kişinin alınacağı, başvuru şartları ve gerekli niteliklerin duyurulduğu ilana başvuruların başladığını aktarmıştık.

Uygulanan memur alım sürecinde, İŞKUR tarafından mülakata katılacak adayların tespit edilmesi bekleniyor, listelerin açıklanacağı gün merak ediliyordu. Konuya ilişkin olarak İŞKUR tarafından açıklama yapıldı ve duyuruda mülakat listelerinin belli olduğu ifade edildi. 35 kişinin istihdam edileceği bu pozisyon için İŞKUR tarafından aşağıdaki duyuruya yer verildi:

" Kurumumuz merkez birimlerinde istihdam edilmek üzere 35 (otuzbeş) İstihdam Uzman Yardımcısı alımı için mülakata katılmaya hak kazananların sınav tarihi ve saatlerini gösterir liste aşağıda belirtilmiştir. Mülakat Yeri: Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Kat: 1 Makam Toplantı Salonu Mülakat Yeri Adresi: Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No: 42 Yenimahalle/ANKARA "

Mülakata katılacaklar listesi için tıklayınız.

İŞKUR memur alımları yürütülmeye devam ediyor

İŞKUR aracılığıyla hala kendi bünyesine olmasa da kamu kurumlarına ve bağlı kuruluşlarına ya da özel işletmelere yönelik olarak ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Bu ilanlarda, memurluk kadroları, personel kadroları, işçi, TYP ilanları gibi çok sayıda mesleğe ve pozisyona yönelik olarak alımların gerçekleştirildiği aktarılmaktadır. Sitemiz isinolsa.com üzerinden tüm bu ilanlara erişim sağlayıp, başvuru yapmak mümkündür.

İlanlara ulaşmak için tıklayınız.

Mobil uygulamalarımızı indir, ilanlar cebine gelsin

Mobil uygulamalarımız aracılığıyla tüm ilanlardan ilk siz haberdar olabilirsiniz. İndirmek için gerekli bağlantılar aşağıdadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim