İŞKUR üzerinde günün yeni ilanları geldi. 9 Ekim 2019 tarihi itiari ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya yeni personel alımları yapılacak. Söz konusu ilanlara başvuru süreci başladı. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanlar hakkında detayları aktaymaya devam edeceğiz. Haberimizde, Hangi kurumlara alım yapılacağına, Başvuru şartlarına ve detaylarına ulaşabilirsiniz.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

09 Ekim 2019 tarihi itibari ile yayımlanan ilanlara göre, Devlet Su İşleri, Belediye, Üniversite ve TÜBİTAK kamu personeli alannda ilan yayımladılar. Bu kapsamda,

  • Atabağı Belediyesi 1 Genel İşçi alımı yapacak
  • İzmir Devlet Su İşleri 2. bölge Müdürlüğüne 1 Hidrolog Yardımcısı alınacak.
  • Samsun Üniversitesine 2 Temizlik Görevlisi ve Silahsız 2 Güvenlik Görevlisi alınacak.
  • TÜBİTAK 4 kişilik kadro ile Ankara'da Koruma memuru alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylar belirtilen nitelikleri de taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, İŞKUR kayıtlı olmak ve alım yapılacak pozisyon için gerekli eğitim seviyesine ve tecrübeye sahip olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 09 Ekim 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 5 gün içerisimde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak İŞYERİ ÜNVANI kısmınıa Yukarıdaki kurumların isimlerini yazarak ve ARA butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.