Belediyelere memur alımı için yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre 3 farklı belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere üç fakrlı kadroda KPSS en az 55 puan ile memur alımı yapılacak.Toplamda 154 kişilik kadro ile alım yapılacak olup İşin Olsa ekibi olarak İŞKUR'da yayımlanan memur alımı ilanlarını sizlere aktarıyoruz.

3 BELEDİYE 154 MEMUR ALACAK!

İŞKUR Kamu Memur alımı ilanlarından bugün yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre belediyeler, Zabıta Memuru, veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve itfaiye eri alımı yapacaklar. Bu kapsamda adaylardan ön lisans ve lisans mezunu memur alımı yapılacak.

Bu yönde aşağıdaki belediyeler toplamda 154 kişilik kadro için belirtilen kadrolarda alım yapacak.

Şırnak Belediyesi: Belediye, 14 kişilik boş kadro ile, Lisans Mezunu 2 Zabıta Memuru ve 7 veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak. Ön Lisans mezunu ise 5 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi: 40 kişilik boş kadro ile Ön Lisans mezunu adaylar arasından 30 Zabıta Memuru ve 10 İtfaiye eri alımı yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi: KPSS En az 55 puan ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında 100 kişilik boşluk ile İtfaiye eri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise adaylardan, KPSS, Yaş, Boy ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacak.

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 55, 65 ve 70 puan almış olmak.

Yaş Şartı: İtfaiye eri ve Zabıta Memuru alımı için adayların yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Zabıta ve İtfaiye eri alımı için Erkek adaylarda 167cm ve bayan adaylardan 160cm boyundan kısa boylu olmamak gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu olan 3 belediye için memur alımı başvuruları önümüzdeki haftalarda başlayacak. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantılar sayesinde ilanları inceleyebilirsiniz.

Şırnak Belediyesi Memur Alımı İlanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı İlanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Memur Alımı İlanı

Editör: TE Bilisim