Büro Memuru olarak farklı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere, toplamda bin 400 kişinin alımı gerçekleşecek. Farklı firmaların ve iller içinde yayınladığı ilanlarla birlikte, sizlerde Büro Memuru olarak iş bulabilir, istediğiniz iş fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Hangi Pozisyonlara Kaç Adet Alım Yapılıyor?

Başvuru yapmayı düşünen adaylar için, Genel Büro Memuru (772), Büro İşçisi (366), İdari İşler Büro Memuru (18), Büro Yönetimi Elemanı (2) ve Diğer Büro Memurları (184) adet olarak ilanlarda yer aldığını söyleyebiliriz. Bununla birlikte, genel şartlar, alınacak pozisyona göre değişiklik göstermektedir.

Başvuru Şartları ve Aranan Özellikler Neler?

Büro Memuru pozisyonlarına başvuru yapabilmeniz için aranan genel şartlar; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu hak ve hizmetlerinden mahrum olmamak, Yönetim başvuruları için en az 2 yıl tecrübeli olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak şeklindedir. Bunun yanı sıra, en az ilkokul mezunu olanlarında başvuru yapabileceği ilanlarda, sizlerde kendinize göre bir pozisyon bulabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

İlgili ilanlara başvuru yapabilmek için, İŞKUR üzerinde mevcutta iş arıyor statüsünde olmanız gerekiyor. Daha sonra, İŞKUR e-şube üzerinden veya İŞKUR bürolarından şahsen başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.