Geçtiğimiz günlerde duyurulan Sağlık Bakanlığı bünyesine alımları yapılacak olan 6409 sağlık personeli ilanıyla alakalı süreç devam ediyor. Binlerce kişi tarafından başvuru yapacağı tahmin edilen ve çok sayıda başvuru aldığı görülen bu ilgi gören ilanın, nihai listeleri açıklandı. Açıklanan listelerin ardından adaylar için heyecanlı bir süreç başlamış oldu.

KPSS şartlı ve KPSS şartsız

Yürütülen personel alımları KPSS şartsız ve KPSS puanları üzerinden olmak üzere çok sayıda kadroya yönelik olarak uygulanıyor. Bu alımlarda adayların başvuruları İŞKUR üzerinde alındı ve nihai listenin açıklanmasıyla beraber kura çekimi, sözlü mülakatlar sürecinin içerisine girildi. Çok sayıda aday tarafından merak edilen kura çekim tarihine, sözlü mülakatlara yönelik bilgilendirmelere haberimizde yer vereceğiz.

Kura işlemleri ve sözlü mülakatlar

Kura çekim tarihi 15 Ocak 2019 olarak aktarılmıştı. KPSS şartsız yapılan alımlarda, başvuru yapan adaylar arasından kura çekim işlemi noter huzurunda gerçekleştirilecek. Sözlü mülakatlar ise KPSS puanı üzerinden yapılan alımlarla gerçekleştirilecek, bu mülakatların tarihinin de Ocak ayının sonlarına doğru açıklanması bekleniyor.

Memur alımlarını sosyal medyadan takip edin

Popüler sosyal medya platformu Instagram üzerinden İŞİN OLSA instagram hesabı storylerini takip ederek, storyleri yukarı kaydırıp direkt olarak ilanlara erişebilirsiniz. Mobil uygulamaları indirmek istemeyen ziyaretçilerimiz, Instagram üzerinden bizi takip ederek tüm ilanlarımıza ulaşabilir, başvurulara yönelik bilgilendirmelere erişim sağlayabilirler. Hızlıca takip etmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim