İŞKUR tarafından yapılan duyuruda, İŞKUR bünyesinde istihdam edilmek üzere 35 istihdam uzman yardımcısı memur alımı yapacağı aktarılmıştı. Yapılan duyuruyu isinolsa.com ekibi olarak sizlere ulaştırmış, ilana yönelik bilgilendirmeleri sağlamıştık. İŞKUR tarafından yayımlanan ve İŞKUR' un kendi bünyesinde istihdam uzman yardımcısı olarak görev almak üzere alınacak kişilerde aranan şartlara ve başvuru bağlantılarına yer vererek, sizlere ulaştırmıştık.

İŞKUR istihdam uzman yardımcılığına hangi bölüm mezunları başvurdu?

İlgili ilan kılavuzunda da aktarıldığı üzere; Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, Kamu Yönetimi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olan adaylar, diğer şartları barındırmaları halinde başvurularını gerçekleştirebiliyorlardı. 

Mülakata hak kazanan adayların teslim etmesi gereken belgeler neler?

Başvuru yapan ve mülakata katılmaya hak kazanan adaylar KPSS sonuç belgesi, Diploma veya çıkış belgesi, T.C. kimlik numarası beyanı, Askerlik durumu beyanı, Adli sicil kaydı, Elle yazılmış fotoğraflı özgeçmiş istenmektedir. Adayların ilgili belgeleri, 28 Ocak-01 Şubat 2019 tarihleri arasında aşağıda yer alan adrese teslim etmek durumundadır. Sınava katılmaya hak kazanan kişilerin mülakat yerleri, kurum tarafından daha sonra websitesi üzerinden duyurulacaktır.

Adres: Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı No:42 Yenimahalle/ANKARA

Mülakata katılacak adaylar listesi

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

İktisat

Kamu Yönetimi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Maliye

Endüstri Mühendisliği

TÜM MEMUR ALIMLARI CEP TELEFONUNUZA BİLDİRİM OLARAK GELSİN İSTERSENİZ İSİNOLSA.COM MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

UYGULAMALAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim