Türkiye İş Kurumu her geçen gün yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. 27 - 31 mayıs 2019 haftası için günün ilanları yayımlanarak başvurular başladı. Bu yönde 28 28 Mayıs 2019 tarihli ( BUGÜN ) yayımlanan ilanlara göre farklı kurumlar ve kuruluşlar tarafından çok sayıda memur alımları ve personel alımları yapılacak. Bu yönde bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanların detaylarını aktarıyoruz.

HANGİ KURUM HANGİ POZİSYON İÇİN ALIM YAPACAK?

Yayımlanan ilanlar arasında Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, TÜBİTAK, Farklı Belediyeler ve Sulama Brlikleri memur ve personel alacaklar.

1. TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ: 1 Diğer Teknisyen Ve Teknikerler, 1 Büro Memuru (Genel)  

2. HATAY İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ : Engelli 2 Büro Memuru ( Genel )

3. T.C. 43'ÜNCÜ BAKIM MERKEZİ KOMUTANLIGI: 1 Diğer Tahmil-Tahliye Ve İlgili Yük Taşıma İşçileri 

4. ETİ MADEN İŞL.GEN.MÜD.BANDIRMA BOR VE ASİT FAB.İŞL.MÜD. : 1 Proses İşçisi

5. TÜBİTAK-TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU BAŞKANLIĞI(KAMU GRUBU): 1 Büro Memuru (Genel) , 1 Engelli Sekreter(Yönetici Sekreter / Asistan), 1 Engelli Büro Memuru (Genel) 

6. DİDİM BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 İş Makineleri Operatörü 

7. ATABAĞI BELEDİYEBAŞKANLIĞI : 1 Beden İşçisi ( Genel )

8. HOYRAN SULAMA BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI: 1 Beden İşçisi ( Genel ) ve 1 Elektrikçi ( Genel )

Yukarıdaki kamu kurumları veya kuruluşları toplamda 13 kişilik boş kadro ile işçi, personel ve memur alacağını ilan ettier. 

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ( Engelli adaylardan sağlık raporu istenecek ), Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve en az ilköğretim mezunu olmak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanların 28 Mayıs 2019 tarihi ile yayımlanmasının ardından başladılar ve başvurularını en geç 6 gün içerisinde yani en geç 03 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden online olarak yapmaları gerekmektedir.